Gospelgroep In His Name

Gospelgroep In His Name is een enthousiaste gospelgroep met een passie voor muziek. Wij bestaan uit ong 30 leden. Onder begeleiding van onze eigen band ( bestaande uit piano, drums, gitaar en basgitaar) en onze gedreven dirigent worden up-tempo gospels, opwekkingsliederen en rustige ballads gebracht. Op deze manier willen we zingend getuigen van Gods liefde.
Wij verzorgen medewerking aan diensten waarbij het mogelijk is, dat onze band de samenzang begeleidt. Op deze manier vormt zich één lijn in de muzikale invulling van de dienst. Dit alles om samen met u een dienst te beleven tot eer van onze God.

--------------------------------------------------------------------------------

Gospelgroep In His Name heeft een themadienst samengesteld. Met deze themadienst vullen we een dienst geheel met zang, gebed, gedicht, samenzang, muziek, en een sketch. Het thema van dit programma is:

Genade: Niet goedkoop, wel gratis!

Deze dienst gaat over genade. Wat betekent genade voor u, jou en mij? In dit programma proberen we duidelijk te maken dat God Zijn genade gratis wil schenken aan iedereen die in Hem gelooft.

-------------------------------------------------------------------------------

Sinds kort kunt u ook kiezen voor een interactieve jeugddienst voor de jeugd vanaf 12 jaar. Voor deze dienst heeft u geen dominee en organist nodig. Wij vullen de dienst geheel voor u in. Deze jeugddienst heeft als titel:

KIESPIJN

Het leven bestaat uit het maken van keuzes, soms zijn ze gemakkelijk, soms moeilijk maar elke keuze heeft gevolgen. In KIESPIJN proberen we de jongeren door middel van liederen en spannende spelelementen te laten nadenken over de gevolgen van hun keuzes!

Dus wilt u liever een frisse, snelle dienst voor de jeugdleden in de gemeente dan is deze jeugddienst zeer aan te raden.

--------------------------------------------------------------------------------

Lijkt het u leuk om een dienst door ons te laten begeleiden? Dan zijn wij wat u zoekt. Onder leiding van Joeke Hoekstra belooft het een swingende dienst te worden! U kunt ons ook eens beluisteren alvorens u ons boekt! Kijk in de concertagenda of we bij u in de buurt zijn. Neem contact met ons op via info@inhisname.nl of www.inhisname.nl
Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Drachten Provincie: Friesland Prijs: Op aanvraag Contact: B Frieswijk Foto: IHN 2014 Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 6986 Naar site: 1702 Vernieuwd: 13 april 2017  

Concertagenda:

Maandag 05 juni 2017
Drachten - 9.30 uur - Medewerking dienst
» Meer info
  Zondag 18 juni 2017
Drachtster Compagnie - 9.30 uur - Medewerking dienst
» Meer info
  Zondag 25 juni 2017
Kootstertille - 14.00 uur - Medewerking tentdienst
» Meer info
  Zondag 03 september 2017
Surhuizum - 14.00 uur - Themadienst Genade
» Meer info
  Zaterdag 14 oktober 2017
Drachten - 20.00 uur - Benefietconcert. Ter ere van het 10-jarig jubileum van In His Name. Met medewerking van CMV Crescendo Drachten ( A-orkest) en Melle en Jelle. De gehele opbrengst gaat naar Kika!
» Meer info
  Zaterdag 04 november 2017
Balk - 20.00 uur - Concert met IS Oudemirdum
» Meer info
  Zondag 10 december 2017
Oudega (Sm) - 19.30 uur - Themadienst Genade
  Zondag 24 december 2017
Zevenhuizen - 20.30 uur - Medewerking Kerstnachtdienst
» Meer info
  Maandag 24 december 2018
Jistrum - 19.30 uur - Medewerking Kerstnachtdienst
» Meer info