Gospelkoor JOY

Gospelkoor JOY is een interkerkelijk koor uit Zeewolde, dat bestaat uit een enthousiaste groep mensen met een gezamenlijke en duidelijke boodschap:

Het doorgeven van het evangelie van Jezus Christus door het zingen van vrolijke gospels en andere christelijke liederen in het Engels en in het Nederlands.

Dat doen we met veel plezier, tijdens het oefenen op de dinsdagavonden en tijdens de uitvoeringen.

Gospelkoor Joy telt ong. 50 leden. De meeste koorleden wonen in Zeewolde, enkelen komen uit Nijkerk, Lelystad of Dronten, en Harderwijk.

Oorspronkelijk was de koorleeftijd vanaf 30 jaar, dit is enkele jaren geleden gewijzigd en sindsdien zijn er ook jongeren aan het koor toegevoegd!

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Zeewolde Provincie: Flevoland Contact: Annelien Westerkamp Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 1718 Naar site: 246 Vernieuwd: 04 november 2017  

Discografie:

We hebben een cd gemaakt ter gelegenheid van ons 20 jarig jubileum.
Deze heet JOY
 

Concertagenda:

Woensdag 20 december 2017
Apeldoorn - - De tijd is nog niet helemaal bekend maar het is in de avond. in de grote kerk in Apeldoorn (loolaan 16) We mogen daar met koor zingen met het politiekapel.
  Zondag 24 december 2017
Zwarte broek - 21 uur - Met koor mogen wij meewerken aan een kerstnachtdienst. Het is in Zwarte broek en de dienst begint om 21 uur. Het adres volgt nog.
  Maandag 25 december 2017
Dronten - 10 uur - Deze dienst is in de Vrije Evangelische Gemeente in Dronten (Jupiterweg 25) Het zal om 10 uur beginnen. En we voeren hier onze kerstmusical uit. 'A Christmas Prayer'
  Donderdag 01 november 2018
Zeewolde - - Volgend jaar is ons jubileum jaar. We mogen vieren dat we 25 jaar bestaan. Dat willen we vieren door middel van een concert. Daar willen we een nieuwe musical ten gehore brengen. We zijn druk mer de voorbereidingen bezig. Meer informatie komt op onze website: www.gospelkoorjoy.nl
» Meer info