Jongerenkoor One Voice

Wij zijn ruim 20 supergezellige, enthousiaste, (te) gekke jongeren in de leeftijd van 16 tot 35 jaar, en samen vormen wij interkerkelijk jongerenkoor One Voice uit Ridderkerk!

Onze grote passie is om Gods liefde bekend te maken aan de mensen om ons heen. Dit doen we natuurlijk het liefst door te zingen, maar we houden er ook van om mime stukken of dansen uit te voeren.

We komen elke week bij elkaar om te repeteren onder leiding van onze dirigent Willemdirk van den Berg en zingen dan nummers van bijvoorbeeld Hillsong, Michael W. Smith, Geron Davis of Third Day. Ons topcombo van pianist, drummer en saxofonist begeleidt ons daarbij. Je begrijpt het al: een repetitieavond van One Voice is nooit saai!

Regelmatig zingen we tijdens kerkdiensten, maar we organiseren ook zelf sing-ins, een Kerst- of Paaspraise en andere concerten. Kortom: we zingen op alle plekken waar we iets kunnen doorgeven van het Evangelie.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Ridderkerk Provincie: Zuid-Holland Prijs: 285 euro (ex Contact: Eugerie Rijneveld - de Leeuw Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 666 Naar site: 93 Vernieuwd: 20 augustus 2017  

Concertagenda:

Vrijdag 22 december 2017
Alblasserdam - 20.00 uur - De kerstpraise van One Voice, vindt dit jaar plaats in Alblasserdam. Het thema van deze avond is Light of the stable. We zingen o.a. liederen van Chris Tomlin, For King & Country, Lauren Daigle en Selah. Daarnaast zullen ook een aantal (bekende kerst) liederen samen met u zingen. We werken samen met het koor Amazing Voices uit Alblasserdam. Ook dit koor zal van zich laten horen en natuurlijk zingen we een aantal liederen als koren samen. Het beloofd weer een mooie avond te worden, waarin een dans niet zal ontbreken. Wees welkom. Scheldeplein 2, Alblasserdam. Aanvang 20.00 uur en er zal een collecte zijn om de kosten te dekken.
» Meer info
  Zondag 24 december 2017
Meerkerk - 21.30 - Tijdens de kerstnachtdienst zullen wij een aantal liederen laten horen van o.a. Chris Tomlin, For King & Country, Lauren Daigle en Selah. Wees welkom
» Meer info