Jongerenkoor One Voice

Wij zijn ruim 20 supergezellige, enthousiaste, (te) gekke jongeren in de leeftijd van 16 tot 35 jaar, en samen vormen wij interkerkelijk jongerenkoor One Voice uit Ridderkerk!

Onze grote passie is om Gods liefde bekend te maken aan de mensen om ons heen. Dit doen we natuurlijk het liefst door te zingen, maar we houden er ook van om mime stukken of dansen uit te voeren.

We komen elke week bij elkaar om te repeteren onder leiding van onze dirigent Willemdirk van den Berg en zingen dan nummers van bijvoorbeeld Hillsong, Michael W. Smith, Geron Davis of Third Day. Ons topcombo van pianist, drummer en saxofonist begeleidt ons daarbij. Je begrijpt het al: een repetitieavond van One Voice is nooit saai!

Regelmatig zingen we tijdens kerkdiensten, maar we organiseren ook zelf sing-ins, een Kerst- of Paaspraise en andere concerten. Kortom: we zingen op alle plekken waar we iets kunnen doorgeven van het Evangelie.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Ridderkerk Provincie: Zuid-Holland Prijs: 285 euro (ex Contact: Eugerie Rijneveld - de Leeuw Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 100 Naar site: 18 Vernieuwd: 24 februari 2017  

Concertagenda:

Zaterdag 08 april 2017
Ridderkerk - 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur - Op zaterdag 8 april organiseerd jongerenkoor One Voice (www.jongerenkooronevoice.nl) in samenwerking met projectleden een Paaspraise. Tijdens deze avond wordt u mee genomen aan de hand van het thema “Aan het kruis”. Er zullen koornummers gezongen worden, maar er is ook ruimte voor samenzang, een mime en het thema zal door middel van een verhaal verteld worden. Bent u enthousiast geworden, blok dan alvast zaterag 8 april in uw agenda. De avond wordt gehouden in het kerkgebouw De Levensbron aan de Luykenstraat in Ridderkerk en zal om 20.00 uur beginnen. Wees welkom! (reserveren is niet nodig en de toegang is gratis. Er zal een collecte worden gehouden voor de onkosten).
» Meer info