Joyce van Boven

Ik zing al vanaf dat ik klein ben. Later zat ik in diverse bands van kerken en in een aantal grote gospelkoren. Samen met mijn man schrijf ik teksten. Deze teksten hebben uiteindelijk geresulteerd in een album met zelf geschreven liedjes dat de naam Joy! mee krijgt.

Onze teksten zijn eigentijds en verfrissend. De belofte en de daarbij behorende vreugde die God ons geeft staan centraal, maar het gaat ook over gevoelens zoals verdriet, vragen en de onmacht die je kan voelen in je (geloofs)leven. Emoties en gevoelens die iedereen mee maakt in het leven.

Ik wil met onze eigen teksten en muziek mensen bemoedigen, prikkelen en inspireren. De luisteraar meenemen in de muziek. Ik wil de emotie en de passie die ik voel over brengen en de mensen aanraken, een gevoel van herkenning geven. We putten hierbij uit onze eigen ervaringen maar willen juist ook de ruimte laten voor een persoonlijke invulling bij de teksten.

Dit alles doe ik met God de Vader als inspiratie en bron van alles, wat goed terug te horen is in al mijn nummers.

Naast mijn eigen repertoire zing ik ook uit opwekking en verschillende andere bronnen in zowel het Nederlands als het Engels.

Ik zing o.a in kerkdiensten, speciale diensten, trouwdiensten en op conferenties en vrouwenavonden.

De samenstelling waarin gespeeld kan worden varieert van alleen begeleiding van piano tot een gehele band, We denken graag met u mee wat er binnen het budget past en wat de mogelijkheden zijn.
Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Worship / Praise Plaats: Wezep Provincie: Gelderland Prijs: in overleg Contact: Joyce van Boven Foto: geertjevierhoutfotografie Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 240 Naar site: 43 Vernieuwd: 12 juli 2017  

Discografie:

Joy! (november 2017)  

Concertagenda:

Zaterdag 04 november 2017
Wezep Heidepad 81 Vredeskerk - 19:30 - Gratis concert Debuutalbum Joy! Singer Songwriter Joyce van Boven 4 november komt het debuutalbum van Singer Songwriter Joyce van Boven uit. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Het album krijgt de titel Joy! mee, wat vreugde betekent. De songteksten zijn door Joyce en haar man Elbert geschreven en komen voort uit persoonlijke ervaringen. Joy! bevat 10 nummers. Deze gaan over de mooie en moeilijke momenten van het leven, over gevoelens van blijdschap maar ook van verdriet en onmacht. Ervaringen die iedereen mee maakt in het leven. Dit alles maakt het tot een puur en oprecht geheel met ruimte voor persoonlijke invulling van de luisteraar. Joyce hoopt dan ook dat deze herkenning vindt in de teksten en er steun uit haalt, maar ook geprikkeld wordt door de themaís die worden aangehaald. Centraal in de nummers staat de nabijheid van God door alle omstandigheden heen, en de belofte die Hij geeft van eeuwig leven in Zijn nabijheid. Het album heeft een heel eigen stijl en gaat van prachtig gevoelige ballads naar eigentijdse up tempo aanbiddingsliederen wat het geheel tot een veelzijdig en gebalanceerd album maakt. De officiŽle presentatie van het album in de vorm van een concert is op zaterdag 4 november in de Vredeskerk in Wezep en begint om 19:30. De toegang is gratis inclusief koffie en cake. U bent van harte welkom. Joy! is aansluitend aan de presentatie verkrijgbaar bij de verkooptafels in de hal of nu al voor te bestellen via www.joycevanboven.com onder het kopje bestellen waarna u het album na 4 november krijgt toegestuurd. De verzending is gratis binnen Nederland.
» Meer info