Young Spirit Ulrum

Gospelgroep Young Spirit uit Ulrum (Noord-Groningen) is een enthousiaste groep “jonge” mensen die gehoor wil geven aan de opdracht om mensen over Jezus te vertellen (Mattheüs 28:18-20 en Handelingen 1:8) op een manier die iedereen, jong en oud, aanspreekt. Young Spirit probeert dit al 45 jaar op deze manier te doen.

De groep bestaat momenteel uit ongeveer 30 zangers en zangeressen en een begeleidingsband. De leeftijd in de groep varieert van 18 tot 69 jaar. Een bijzondere samenstelling die al iets aangeeft van de ‘Young Spirit’ in de groep.

Onze sound kan het beste omschreven worden als eerlijke, goed in het gehoor liggende muziek met een duidelijke boodschap; aanstekelijke rockmummers, stevige praisemuziek en ook rustige ballads.

Young Spirit werkt al 45 jaar mee aan sing-ins, kerkdiensten en festivals.
Ook worden we gevraagd voor avondvullende programma’s (concerten).

---

Op 6 en 20 april viert Young Spirit het 45 jarig jubileum met twee - gratis toegankelijke - concerten. U/jij bent van harte uitgenodigd deze bijzondere mijlpaal mee te vieren.

De concerten zitten vol muzikale verrassingen en variatie. Er komt veel nieuw materiaal voorbij, maar natuurlijk ook nummers uit de voorgaande jaren.
Al 45 jaar is Young Spirit bezig in de gospelmuziek. Zonder kapsones, vol gedrevenheid en met aanstekelijk enthousiasme.

Onder leiding van dirigent Wouter Gombert maakt zij muziek met een duidelijke boodschap; vernieuwend en verrassend, swingend en stevig, maar ook rustige worship.

30 zangers en zangeressen, een vaste live band, genieten van Gospel met een hoofdletter ‘G’;
Forever Blessed!

Zie www.youngspirit.nl voor de locatie en tijden

---

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Blackgospel Plaats: Ulrum Provincie: Groningen Prijs: zie website Contact: Gospelgroep Young Spirit Foto: copyright Young Spirit Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 23057 Naar site: 2550 Vernieuwd: 11 maart 2024  

Discografie:

2014 You are welcome
2013 Glorious Noel (kerstcd)
2008 Vitamin J
2002 Feel the Spirit (live)
1999 Sing out
1994 Young Spirit