Joy for People Gospel Choir

NIEUWS:

Joy for People brengt kerstconcert ‘And there was Light’

Jaarlijks verzorgt Joy for People Gospel Choir een kerstconcertenreeks.
Dit jaar heeft het programma de titel ‘And there was Light’ gekregen. In deze reeks concerten wil Joy for People stilstaan bij de geboorte van het kleine kindje Jezus in de donkere kerstnacht. Zo klein, dat zijn grootsheid nog niet door iedereen gezien werd, maar een lichtend voorbeeld en een belofte voor onze toekomst is.
Tijdens de concerten wordt er gecollecteerd voor de Masai-gemeenschap in Kenia. Dit van oorsprong nomadenvolk wordt gedwongen zich steeds meer permanent te vestigen in door de overheid toegewezen dorre gebieden. Op particulier initiatief van Chris Jacobse en Harmanna Groothof uit Dokkum wordt door het aanleggen van irrigatiesystemen geprobeerd de Masai-gemeenschap te voorzien in de verbouw van gezond voedsel, het vergroten van de eigenwaarde en meer zelfstandigheid voor de Masai in Kiserian, Kenia.

____________________________________________
45-jarig lustrum Joy for People Gospel Choir

2017 is voor Joy for People een bijzonder jaar. We bestaan namelijk 45 jaar!!!
Speciaal voor dit lustrum is in eigen beheer het programma ‘Be Inspired! The best story ever told’ ontwikkeld. Dit originele programma voert de toeschouwer langs vele belangrijke gebeurtenissen uit het leven van Jezus. Dokkum. Voor meer informatie, ga naar www.joyforpeople.nl.

Vanaf heden is dit themaconcert te boeken!!
Wees er snel bij want we hebben nog maar een paar gaatjes in onze agenda!

Graag tot ziens!!
________________________________________________
Themadienst 'Is God online?'
Na het succes van de themadienst 'Neem de tijd' presenteert Joy for People een nieuwe themadienst. De titel van deze dienst is 'Is God online?'.
Facebook, WhatsApp, Instagram; de wereld van nu staat bol van de sociale media. We zijn constant 'online'. Deze middelen zouden onze communicatie moeten verdiepen maar is dit wel zo? En waar is God in deze digitale wereld? Waar is God in een wereld die beheerst wordt door verschillen? Is God online?

Joy for People zoekt met jou in de themadienst naar antwoorden op deze vragen. Een zoektocht met een kleurrijk karakter, net als de groep zelf. En net zo divers als jouw leefwereld. De dienst is een eigentijds programma met interactieve elementen en wordt volledig verzorgd door de groep. Muziek op hoog niveau aangevuld met het juiste licht en geluid zorgen er voor dat de themadienst een afgerond geheel is.

______________________________________________________

OVER JOY FOR PEOPLE GOSPEL CHOIR:
Joy for People Gospel Choir is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al ruim 40 jaar wil Joy for People Gospel Choir het geloof in Jezus Christus op deze manier delen met anderen. In die jaren is de gospelgroep uitgegroeid tot een hecht en ambitieus koor met een goede reputatie in zowel binnen- als buitenland, die zich weet te onderscheiden door te streven naar muziek van hoge kwaliteit.

Met een koor van ruim twintig zangers, begeleid door een professionele band (piano, synthesizer, bas, gitaar, drums en een blazerssectie), kan Joy for People Gospel Choir grote diversiteit in het repertoire brengen: van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock, van a capella tot stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Deskundige licht- en geluidstechnici zorgen voor de 'finishing touch'. Dit alles o.l.v. Hans Jonker.

De verbinding binnen de groep, de kwaliteit van de muziek en de kern van de boodschap leiden tot een intense beleving van het geloof.

Wilt u/ wil je Joy for People eens 'Live' komen beluisteren? Kom dan naar een van de optredens die u vindt in de concertagenda hiernaast.

Meer info? Kijk eens op onze site of mail ons.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Blackgospel Plaats: Dokkum Provincie: Friesland Prijs: op aanvraag Contact: Anneke Pander (Management) Foto: ©KlaasNorgFotografie2017 Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 49581 Naar site: 1700 Vernieuwd: 18 november 2017  

Discografie:

1972-1985 diverse LP's
1986 Open up the Window
1989 Selection
1991 He's still the Same
1995 Wings
1996 CD-single
Hallelujah Song/Joy to the World
1997 Out of the Dark
2005 Bound Together *
2006 A Beautiful Promise (kerst CD)
2010 The Greatest Gift (kerst CD)
2012 LIVE (DVD) *
2015 A Christmas Celebration (kerst EP/CD) *

* nog verkrijgbaar bij onze concerten
 

Concertagenda:

Zondag 17 december 2017
Leeuwarden - 16.00u - Kerstconcert 'And there was Light' De Schakel, Protestantse Wijkgemeente Camminghaburen, Leeuwarden. Aanvang 16.00u
» Meer info
  Zondag 24 december 2017
Leeuwarden - volgt - Joy for People verleent haar medewerking aan de kerstnachtdienst van de Opstandingskerk, VEG Leeuwarden. Achter de Hoven 272, 8933 CX Leeuwarden. Aanvang volgt.
» Meer info
  Maandag 25 december 2017
Dokkum - 20.00u - Kerstconcert 'And there was Light' Fonteinkerk, Op 'e Keppels 3, Dokkum Aanvang 20.00u
» Meer info
  Zondag 07 januari 2018
Rottevalle - 19.00u - 'Be Inspired. The best story ever told." Themaconcert in PKN Rottevalle Aanvang 19.00u
» Meer info
  Vrijdag 18 mei 2018
Ruinerwold - - BESLOTEN optreden tijdens trouwdienst.
  Zondag 17 juni 2018
Baaium - 10.30u - Thema dienst 'Is God online?' Hervormde gemeente Wjelsryp-Baaium Aanvang 10.30u
» Meer info
  Zondag 23 september 2018
Burum - onbekend - Themadienst in de Open Hof kerk te Burum in het kader van culturele hoofdstad 2018
» Meer info