Joy for People Gospel Choir

NIEUWS:

2017 is voor Joy for People een bijzonder jaar. We bestaan namelijk 45 jaar!
Voorbereidingen voor een lustrumconcert in september zijn in volle gang. Houdt u onze sociale media en de website goed in de gaten voor meer nieuws hierover!

Mocht u zolang niet kunnen wachten, in de tussentijd staat er nog genoeg op stapel. Een themadienst in Lutjegast, een paasconcert in Opende, een dubbelconcert met brassband De Bazuin uit Oenkerk enz. enz.....

Zoekt u nog een gospelkoor om een dienst in te vullen of om een volledig (paas)concert te verzorgen? Neem contact met ons op via onze website. Wees er snel bij want we hebben nog maar een paar gaatjes in onze agenda!

Graag tot ziens!!
________________________________________________
Themadienst 'Is God online?'
Na het succes van de themadienst 'Neem de tijd' presenteert Joy for People een nieuwe themadienst. De titel van deze dienst is 'Is God online?'.
Facebook, WhatsApp, Instagram; de wereld van nu staat bol van de sociale media. We zijn constant 'online'. Deze middelen zouden onze communicatie moeten verdiepen maar is dit wel zo? En waar is God in deze digitale wereld? Waar is God in een wereld die beheerst wordt door verschillen? Is God online?

Joy for People zoekt met jou in de themadienst naar antwoorden op deze vragen. Een zoektocht met een kleurrijk karakter, net als de groep zelf. En net zo divers als jouw leefwereld. De dienst is een eigentijds programma met interactieve elementen en wordt volledig verzorgd door de groep. Muziek op hoog niveau aangevuld met het juiste licht en geluid zorgen er voor dat de themadienst een afgerond geheel is.

______________________________________________________

OVER JOY FOR PEOPLE GOSPEL CHOIR:
Joy for People Gospel Choir is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al ruim 40 jaar wil Joy for People Gospel Choir het geloof in Jezus Christus op deze manier delen met anderen. In die jaren is de gospelgroep uitgegroeid tot een hecht en ambitieus koor met een goede reputatie in zowel binnen- als buitenland, die zich weet te onderscheiden door te streven naar muziek van hoge kwaliteit.

Met een koor van ruim twintig zangers, begeleid door een professionele band (piano, synthesizer, bas, gitaar, drums en een blazerssectie), kan Joy for People Gospel Choir grote diversiteit in het repertoire brengen: van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock, van a capella tot stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Deskundige licht- en geluidstechnici zorgen voor de 'finishing touch'. Dit alles o.l.v. Hans Jonker.

De verbinding binnen de groep, de kwaliteit van de muziek en de kern van de boodschap leiden tot een intense beleving van het geloof.

Wilt u/ wil je Joy for People eens 'Live' komen beluisteren? Kom dan naar een van de optredens die u vindt in de concertagenda hiernaast.

Meer info? Kijk eens op onze site of mail ons.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Blackgospel Plaats: Dokkum Provincie: Friesland Prijs: op aanvraag Contact: Anneke Pander (Management) Foto: ©WietzeBrandsma2016 Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 48607 Naar site: 1538 Vernieuwd: 21 maart 2017  

Discografie:

1972-1985 diverse LP's
1986 Open up the Window
1989 Selection
1991 He's still the Same
1995 Wings
1996 CD-single
Hallelujah Song/Joy to the World
1997 Out of the Dark
2005 Bound Together *
2006 A Beautiful Promise (kerst CD)
2010 The Greatest Gift (kerst CD)
2012 LIVE (DVD) *
2015 A Christmas Celebration (kerst EP/CD) *

* te bestellen via onze webshop
 

Concertagenda:

Zaterdag 08 april 2017
Earnew‚ld - 20.00u - Brass and Voices. Dubbelconcert Brassband de Bazuin Oenkerk o.l.v. Klaas v.d. Woude en Joy for People Gospel Choir o.l.v. Hans Jonker. Theaterzaal It Wiid te Earnew‚ld. Aanvang 20.00u
» Meer info
  Zaterdag 15 april 2017
Opende - 20.00u - Themadienst Kruiswoorden (stille zaterdag) Barontheater, Verbindingsweg 9, 9865 TE Opende
  Zondag 02 juli 2017
Hijken - 15.00u - Joy for People Gospel Choir verleent haar medewerking aan de tentdienst ter gelegenheid van het 3 jaarlijkse dorpsfeest.
» Meer info
  Zaterdag 30 september 2017
Dokkum - 20.00u - Lustrumconcert 45 jaar Joy for People Gospel Choir. Meer info volgt t.z.t.
» Meer info
  Vrijdag 18 mei 2018
Ruinerwold - - BESLOTEN optreden tijdens trouwdienst.
  Zondag 23 september 2018
Burum - onbekend - Themadienst in de Open Hof kerk te Burum in het kader van culturele hoofdstad 2018
» Meer info