Reni & Elisa

Reni & Elisa zijn een duo die met hun muziek (h)erkenning willen geven aan de dingen van het leven. Veel van hun liedjes hebben RELATIE als rode draad, die tussen mens en God en mensen onderling. En van hun bekendste liederen is het lied "Als het leven soms pijn doet". Hun muziek laat zich omschrijven als Nederlandstalige easy-pop. Sinds 2002 treed dit duo veel op in het hele land met hun avondvullend liedjesprogramma en in kerken. Je wordt echt getrakteerd op een inspirerend, ontspannen avondje uit.
Ook verzorgen Reni en Elisa kinderconcerten, bijgestaan door hun dochters Michelle en Dewi Krijgsman.
Boekingen en management:

Reli Music Management, Reni Krijgsman
concertboekingen@renienelisa.nl
Tel: 06 38513839

Gegevens:

Categorie: Duo Genre: Nederlandstalig Plaats: Ede Provincie: Gelderland Prijs: in overleg Contact: Reli Music Management Foto: Ferdy Korpershoek Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 75513 Naar site: 24181 Vernieuwd: 05 oktober 2017  

Discografie:

2001 Onvoorwaardelijk
2003 Samen
2005 Opnieuw
2006 Onvoorwaardelijk / Samen als dubbel-cd
2007 Laat het zien
2012 De vijfde symfonie
2015 Opnieuw / Laat het zien als dubbel-cd
2015 Op visite (CD/DVD)
 

Concertagenda:

Vrijdag 15 december 2017
Rutten (Noordoostpolder) - 20.00 uur - Reni & Elisa Krijgsman touren in december langs drie kleine dorpskerken tijdens hun Immanuel-kersttour. Reni en Elisa nemen je mee in een intieme sfeer van luisteren naar prachtige nieuwe liederen, die speciaal geschreven zijn voor deze tour, en het samen zingen van bekende kerstliederen.
» Meer info
  Zondag 17 december 2017
Vorchten (bij Heerde) - 20.00 uur - Reni & Elisa Krijgsman touren in december langs drie kleine dorpskerken tijdens hun Immanuel-tour. Reni en Elisa nemen je mee in een intieme sfeer van luisteren naar prachtige nieuwe liederen, die speciaal geschreven zijn voor deze tour, en het samen zingen van bekende kerstliederen.
» Meer info
  Vrijdag 22 december 2017
Dordrecht - 20.00 uur - Reni & Elisa Krijgsman touren in december langs drie kleine dorpskerken tijdens hun Immanuel-tour. Reni en Elisa nemen je mee in een intieme sfeer van luisteren naar prachtige nieuwe liederen, die speciaal geschreven zijn voor deze tour, en het samen zingen van bekende kerstliederen.
» Meer info