Gospelkoor Reflection

Sinds 1995 is Gospelkoor Reflection een feit. Bestond het koor in het begin uit zo’n 20 leden, momenteel lig het ledenaantal op 68 personen uit alle windstreken. In de loop der jaren is Reflection niet alleen in ledenaantal maar zeker ook in kwaliteit enorm gegroeid.
Het reguliere repertoire van Reflection bestaat uit geestelijke muziek, met andere woorden een lied met een boodschap Muzikaal gezien zijn koor en dirigent Jan Bode zeer breed georiënteerd. Van easy listening ballads, via gedragen liederen, opwekkingsmuziek en black gospel tot Afrikaanse liederen, het koor is van al deze markten thuis.


Het jongste project van Gospelkoor Reflection uit Tollebeek heet: Het verhaal van The Messiah. Dirigent Jan Bode heeft de Young Messiah, de bewerking van het meesterwerk van Georg Friedrich Händel door Tom Parker, voor gemengd koor bewerkt en muzikale arrangementen gemaakt. Tevens zijn er eigentijdse nummers toegevoegd die het verhaal compleet maken en er een echt Reflection-product van maken. De bladmuziek is gebundeld en bij GMC in Dordrecht verkrijgbaar.
Op 21 en 22 november 2014 is het Messiah concert door Reflection gegeven in Nieuw Jeruzalem Kerk te Emmeloord. De concerten waren beide uitverkocht en totaal 1400 bezoekers hebben de goede boodschap meegekregen van de muziek

Na onze laatste uitdaging “The Young Messiah” te hebben afgerond is er bij ons nieuwste project weer ruimte voor onze gangbare muziekkeuze.
Onze dirigent heeft er een stevige kluif aan gehad om een keuze te maken uit zoveel mooie liederen, maar met de uitgangspunten ”Liefde en Verbinding” in gedachten is het toch gelukt. Het is een prachtige sortering van liederen geworden waarvan wij 18 en 19 november onze nieuwste cd “Deel Zijn Liefde” hebben mogen presenteren. Wij kijken terug op 2 prachtige avonden met meer dan 1400 bezoekers.






Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Tollebeek Provincie: Flevoland Prijs: € 325,- Contact: Willy Burgler Foto: Foto Caroline Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 22925 Naar site: 1828 Vernieuwd: 30 november 2016  

Discografie:

"Dwars door het vuur" (2000)
"Omdat ik geloof" (2004)
"In het stro"(2006)
"Een nieuw begin" (2009)
"Good News"(2012)
"Het verhaal van de Messiah"(2014}
"Deel Zijn Liefde"(2016)
 

Concertagenda:

Zondag 28 mei 2017
Luttelgeest - 9.30 uur - PKN kerk: Medewerking aan een dienst van de kerken Bant/Luttegeest.de Schakel, Oosterstraat 1 Luttelgeest
» Meer info
  Zondag 11 juni 2017
Tollebeek - info volgt - Medewerking Lustrumfeest Tentdienst Tollebeek
» Meer info
  Zondag 02 juli 2017
Donkerbroek - 9.30 uur - Medewerking aan afsluiting feestweek Tentdienst te Donkerbroek
» Meer info
  Zaterdag 16 september 2017
Nijbroek - info volgt - Uitvoering van de Young Messiah. Gereformeerde kerk Nijbroek. Dorpsplein 3 Nijbroek
  Vrijdag 15 december 2017
Vollenhove - 19.30 uur - Gezamelijk concert met het Vollenhoofsch fanfare
  Zondag 24 december 2017
Tollebeek - 21.30 uur - Kerstnachtdienst PKN Kerk, Fazantendrift 10 te Tollebeek
» Meer info
  Zondag 18 maart 2018
Borger - 19.00 uur - Welkomstdienst in de Goede Herderkerk te Borger
» Meer info