Gospelkoor The Spirit

Het koor is in 1984 opgericht en bestaat uit 45 enthousiaste en trouwe leden. Het koor wordt begeleid door een combo bestaande uit piano, drums en basgitaar. We treden regelmatig op in kerkdiensten en bij diverse kerkelijke activiteiten. De missie van ons koor is met zang en muziek mensen te bemoedigen en het bevrijdende Evangelie te brengen aan allen die daarvoor open staan.
De kracht van het koor zit in het gevarieerde en eigentijdse repertoire.
In 2009 vierden we ons 25-jarig bestaan. Er stonden diverse activiteiten op de agenda, waaronder het opnemen van een live cd, gratis optredens in instellingen en een spetterend jubileumconcert in november. Tijdens dit concert werd onze nieuwste cd gepresenteerd.
Sinds het jubileumjaar geeft het koor een aantal keren per jaar een gratis optreden bij maatschappelijke en sociale instellingen, (o.a.daklozenopvang, opvang voor verslaafden, gevangenis enz.)
In mei 2010 maakte het koor een Evangelisatie-, bemoedigingstournee naar Oost-Europa. Tevens hebben we, indien gewenst een avond/ochtendvullend evangelisatieprogramma. Dit programma is voor het eerst uitgevoerd in mei 2011 in de Katholieke Pius X-parochie in Kortrijk, BelgiŽ. In 2013 heeft het koor wederom een bemoedigingstoernee door Oost-Europa gemaakt. In 2014 viert het koor haar 30-jarig bestaan met een groot concert op 22 november.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Doornspijk Provincie: Gelderland Prijs: 200.-- Contact: B. Vinke Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 12446 Naar site: 1170 Vernieuwd: 06 februari 2018  

Discografie:

1994 We've good news
1996 Breathe the light (i.s.m. 2 andere koren)
2001 Schepping...wederkomst
2006 We've got the Spirit
2009 Celebration with the Spirit
 

Concertagenda:

Dinsdag 20 februari 2018
Oldebroek - 19.30 uur - Medewerking aan de Maranathaconferentie, Vrije Evangelische Gemeente, Oldebroek
  Zaterdag 17 maart 2018
Elburg - 19.30 uur - Presentatieconcert "The passion of the Spirit". Een totaal programma over het lijden en sterven van Christus. Maar ook over Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en uitzicht op de wederkomst van Christus. Een programma beschikbaar voor kerken, dat loopt van Pasen tot Pinksteren . Aanvang 19.30 uur, Vrije Evangelische Gemeente Elburg, Boterbloem 15.
  Zondag 01 april 2018
Oldebroek - 9.30 uur - Medewerking Kerkdienst 1e Paasdag, Ger. Goede Herderkerk, Van Asch van Wijcklaan 2, Oldebroek
  Vrijdag 25 mei 2018
Nunspeet - 19.00 uur - Benefietconcert i.s.m. Martin Brand t.b.v. zendingsfamilie van Asselt in Zambia, Sionskerk, Treubstraat 101, Nunspeet
» Meer info
  Zondag 03 juni 2018
Nijbroek - 19.00 uur - Jeugddienst Protestantse gemeente, Dorpsplein 8, Nijbroek
  Zondag 23 september 2018
Oldebroek - 19.00 uur - Maranathadienst, Vrije Evangelische Gemeente, Zuiderzeestraatweg 226, Oldebroek
  Zondag 07 oktober 2018
Doornspijk - 9.30 uur - IsraŽlzondag, Gereformeerde Kerk, Zuiderzeestraatweg 84, Doornspijk
  Zondag 25 november 2018
Zwolle - 16.30 uur - Oecumenische zangdienst "Zingen onder de Peperbus", Onze Lieve Vrouwe Basiliek (Peperbus), Ossenmarkt, Zwolle
» Meer info
  Maandag 24 december 2018
Doornspijk - 22.00 uur - Kerstavonddienst, Gereformeerde kerk, Zuiderzeestraatweg 84, Doornspijk
  Dinsdag 25 december 2018
Beemte Broekland - 10.00 uur - Eerste Kerstdag, Wilhelminakerk, Beemterweg 7, 7341 PB Beemte Broekland