Gospelkoor Eternal Joy

Gospelkoor Eternal Joy bestaat uit jonge mensen die geloven in Jezus Christus onze Heiland en Zaligmaker. Dat geloof willen we uitdragen door het zingen van vooral Opwekkingsliederen en Gospels in het Nederlands en in het Engels.

Onder de enthousiaste leiding van dirigent Tim van Dorst leren we tijdens de repetities de liederen. Tim begeleidt ons dan op de piano.

Tijdens optredens worden we begeleid door Tim op de piano, een combo op verschillende muziekinstrumenten of door een band. Deze optredens vinden hoofdzakelijk binnen Rijssen plaats maar ook buiten Rijssen zijn er optredens geweest zoals in Nijverdal, Enschede, Bunschoten-Spakenburg, Den Ham, Hellendoorn......

We zingen dan als koor alleen maar ook soms samen met andere koren of muziekgroepen. Om het jaar verzorgen we Kerstavondzangdienst in de Schildkerk te Rijssen.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Rijssen Provincie: Overijssel Prijs: € 200,00 en Contact: Willem Mensink Foto: Berdien Valk Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 5577 Naar site: 2645 Vernieuwd: 17 november 2023  

Concertagenda:

Vrijdag 15 december 2023
KC De Ark Arkeheem 2, 7463 CH Rijssen - 19:30 uur - Op D.V. vrijdag 15 december geeft Gospelkoor Eternal Joy een kerstconcert in De Ark. Aanvang van de avond is 19.30 uur en de deuren zijn om 19.00 uur open. Het thema van deze avond is: Laten wij naar Bethlehem gaan. Medewerking wordt verleend door het Twents Ensemble en er zal ook samenzang zijn. De toegang is gratis, wel wordt er een collecte gehouden waarvan de bestemming nog vastgesteld moet worden. Nadere informatie volgt later.
» Meer info
  Zaterdag 23 december 2023
Schildkerk, Schild 8, 7461 DD Rijssen - 20:00 uur - Kerstconcert Hervormd Gemengd Koor en Gospelkoor Eternal Joy Verdere informatie ontbreekt nog.
» Meer info