Zing een nieuw Lied: Ontdek nieuwe Christelijke liederen

29 sep
Sinds kort staat de website www.zingeennieuwlied.nl online. Een krachtige website om nieuwe christelijke liederen te ontdekken. Liederen die je thuis, samen met je koor of in de gemeente kunt zingen. Of je nu op zoek bent naar hedendaagse aanbiddingsliederen, kerkliederen of nieuwe bewerkingen van bestaande liederen, 'Zing een nieuw Lied' hoopt je via deze website te inspireren.

Small Stone Media, de muziekuitgeverij met hart voor Christelijke muziek zal regelmatig favoriete nummers presenteren, achtergrondinformatie geven over hoe liederen tot stand zijn gekomen, bijbelverwijzingen delen en iets vertellen over de thema’s die in het lied voorkomen.

Zodra je een nummer hebt gevonden dat je leuk vindt, zijn er bronnen zoals video's, bladmuziek, leadsheets, etc. om je te helpen dat nummer aan te leren en uit te voeren. Meerstemmige arrangementen van de liederen zijn verkrijgbaar bij koormuziek.nl.

Wat maakt 'Zing een nieuw lied' uniek?

-Wij zijn gericht op het Nederlands taalgebied en werken nauw samen met diverse componisten en tekstschrijvers.

-Wij zijn gespecialiseerd in liederen voor alle leeftijden in verschillende genres.

-We presenteren een brede selectie van liederen voor gebruik in kerkdiensten, tijdens aanbiddingsavonden, reflectie momenten, etc.

“Zing een nieuw lied” is een initiatief van Small Stone Media, de muziekuitgeverij met een hart voor christelijke muziek. We ondersteunen componisten, arrangeurs en tekstdichters in Nederland en daarbuiten in hun muzikale missie. Zo kunnen ze geweldige muziek produceren met als doel: mensen van alle leeftijden en achtergronden inspireren en het Goede Nieuws verspreiden.

Ook gratis inspiratie ontvangen? Meld je aan via www.zingeennieuwlied.nl
Datum: 29 september 2023 Auteur: Maarten Wassink Website: www.zingeennieuwlied.nl

Gerelateerde artikelen:

25 september 2012 Zing Een Nieuw Lied: muzikale inspiratie voor kerken