THE CHOSEN SEIZOEN 4 IN DE BIOS

09 mei
Wegens succes is de bioscoopactie van The Chosen verlengd! Ook komende week zijn de eerste twee afleveringen van seizoen 4 in meer dan 30 bioscopen door heel Nederland te zien. Meer dan 4000 tickets zijn reeds verkocht. Op dinsdag 7 mei is seizoen 4 van The Chosen gelanceerd in de bioscopen, in meer dan 30 steden waren er in totaal 2375 bezoekers. Daarmee kwam The Chosen op nummer 6 in de boxoffice top 20 van gisteren. In totaal staan er komende week 132 voorstellingen op de planning. Bioscoopketens zijn zeer positief verrast over de opkomst en het succes. Een opmaat naar meer christelijke films in de bioscopen.

Een bezoekersreactie: "Vanavond naar de film The Chosen Nederland geweest. Prachtig om te zien dat Kok CinemaxX in Harderwijk tot de nok gevuld was, dat je met een beker popcorn en een colaatje mag luisteren en kijken naar Gods woord, geweldig toch. Wat me ook raakte is dat er heel veel jongeren in de bioscoop zaten, dan groeit de Hoop in mijn hart, voor de toekomst die komen gaat."

The Chosen is een christelijke serie over het leven van Jezus en zijn volgelingen. Dat er een christelijke serie in de bioscoop komt, is een historisch moment in Nederland. Het is de eerste keer dat er op zo'n grote schaal in Nederland, door seculiere bioscopen, een christelijke TV-serie wordt tentoongesteld.

Voor de nieuwe afleveringen beginnen, krijg je de highlights van seizoen 1, 2 en 3 te zien, waardoor dit een perfect moment is om iedereen die nog niet met deze kwalitatief hoogstaande serie bekend is, te introduceren aan The Chosen.

Een serie in de bioscoop vertonen is een experiment, maar zowel in Latijns-Amerika als in de VS en verschillende Europese landen bleek het een succesvol idee. Daarom gaan NEEMA Media en Mediahuis Living Image de uitdaging nu ook in Nederland aan. The Chosen-presentatrice Dagmar Burggraaf vertelt over deze actie: "Dit is een droom die uitkomt: de eerste christelijke serie in onze lokale bioscoop! Dat kan alleen als een grote groep mensen hiervoor gaat staan, en dat hebben we gezien op social media. Fans uit alle christelijke stromingen komen bij elkaar en ondersteunen gezamenlijk dit initiatief."

De rest van seizoen 4 van The Chosen zal later in het jaar bij de EO op NPO Start te zien zijn.

Data:
7-15 mei

Locaties:

- Alkmaar
- Amsterdam
- Amersfoort
- Apeldoorn
- Arnhem
- Breda
- Den Bosch
- Doetinchem
- Dordrecht
- Ede
- Eindhoven
- Enschede
- Goes
- Gouda
- Groningen
- Harderwijk
- Hilversum
- Hoogeveen
- Hoogezand
- Kerkrade
- Leidschendam
- Nijmegen
- Schiedam
- Sneek
- Spijkenisse
- Tilburg
- Utrecht
- Vlissingen
- Zwolle

Tickets:
www.thechosen.nl/bios
Datum: 09 mei 2024 Website: www.thechosen.nl/bios