Vakantie Leestip: Notities van een Worship Pastor

21 jun
Voor wie in de zomervakantie op zoek is naar verdieping en nieuwe inspiratie is het boek `Notities van een Worship Pastor´ zeker een aanrader. Schrijver Martijn Haaijer deelt in 52 hoofdstukken veel van zijn ervaringen en inzichten.

In het boek komen alle aspecten rond het werken met muziekteams, worship, koren en techniek die daar mee samenhangt aan bod. Het materiaal vormt ook de basis voor trainingen die Martijn geeft vanuit zijn werk als mentor voor muziekteams.

Martijn is een ruim ervaren worshipmuzikant en teamleider, die vanuit zijn eigen context, vele ‘lessons learned’ op papier heeft weten te zetten. Zeker voor leiders van worshipteams is dit een boek met veel praktische voorbeelden en tips! Aan de hand van praktijkvoorbeelden, laat Martijn je zien welke keuzes hij onderweg moest maken en welke daarvan werkte en welke niet.

Aanbiddingsleidster Amanda Lock zegt: `Zelf heb ik muziekteams van diverse kerken mogen toerusten en trainen. Het valt me op dat in veel kerken dezelfde vragen terugkomen: ‘Hoe ga je om met de talentvollen die er eigenlijk geen zin in hebben?’ ‘Hoe ga je om met de enthousiastelingen die het ontbreekt aan talent?’ ‘Hoe geef je jongeren de kans om te groeien als muzikant en te leren waar het om draait in een worshipteam?’ Vragen die ook in dit boek aan de orde komen. Martijn gelooft in de groei van een gemeente, door te investeren in worship. Het verlangen om aanbidding in kerken te zien opbloeien, proef je door elke bladzijde heen.
Datum: 21 juni 2024 Website: www.worshipnotes.nl