Greatly Blessed

Greatly Blessed bestaat sinds 2012, de huidige groep bestaat uit 11 zangers die prachtige ‘Southern Gospels’ zingen; muziek die in Nederland te horen is geweest door concerten van Amerikaanse groepen zoals de Gaither Vocal Band, The Isaacs, Ernie Haasse & Signature Sound en welke regelmatig wordt uitgezonden op Family7.
The Hoppers, The Isaacs, Marshall Hall en Russ Taff zijn in het verleden begeleid tijdens hun concerten in Nederland door Greatly Blessed. ( voorheen, Men4Christ )

Een optreden van Greatly Blessed is een lust zijn voor het oor en het oog. Maar meer dan dat wil Greatly Blessed harten raken door hun krachtige optreden, prachtige melodieën en inspirerende teksten.

De meerstemmige zang, de prachtige muzikale arrangementen, choreografie, video en lichteffecten staan borg voor een onvergetelijke ervaring. Naast een avondvullend programma zal Greatly Blessed ook hun medewerking verlenen aan diverse projecten.

De mannen worden begeleid door een 10-koppig orkest, en een compleet combo. De groep zal het beste dat het ‘Southern Gospel’ genre te bieden heeft ten gehore brengen, variërend van meeslepende ballads tot opzwepende marching songs.
Voor mannen die graag zingen en geďnteresseerd zijn in Southern gospel, en die nog GEEN 50 jaar oud zijn, kunnen vrijblijvend bellen naar 0622670577, of mailen naar atieandre2701@gmail.com.


Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Nederland Prijs: 400-600 Contact: Andre Stoutjesdijk Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 5739 Naar site: 1893 Vernieuwd: 03 oktober 2019  

Discografie:

A voice 4 You  

Concertagenda:

Zaterdag 09 november 2019
Nijverdal - 19.30 uur - Oh what a time is het thema van een gezamenlijk concert welke Greatly Blessed geeft met Homecoming Nederland. Plaats van handeling is de protestantse kerk het Centrum in Nijverdal. De mannenformatie van Greatly Blessed heeft al eerder in de omgeving van Nijverdal een optreden gegeven, en hoopt deze avond op bekende gezichten tijdens het concert. Greatly Blessed is in 2012 opgericht, en speelt voornamelijk Southern gospelmuziek die door Bill Gaither in Amerika is bekend gemaakt. In het verleden heeft de band al optredens verzorgt samen met The Hoppers, The Isaacs, Marshal Hall en Russ Taff. Ook een gezamenlijk optreden met Ernie Haase & Signature Sound in Veenendaal was een hoogtepunt. De mannen worden ondersteund door een eigen combo en een klein orkest. Onder de inspirerende leiding van dirigent Zeger Bergsma, hoopt Greatly Blessed u, met hun 4 stemmige Southern Gospelmuziek , mee te nemen op deze meeslepende avond. Homecoming Nederland vindt hun oorsprong in 2008, en komt uit het Drentse dorp Valthermond. Dit koor bestaat uit 40 zangers/zangeressen, en zingt meestemmig Southern Gospel onder de bezielende leiding van Ann-Jeannette Holbers. Deze avond brengen zij nummers uit hun eigen repertoire en samen met Greatly Blessed zingen zij diverse nummers samen. Het beloofd een inspirerende avond te worden waarin het evangelie wordt verkondigd door zang en muziek. Beide formaties willen vanavond de naam van Onze Here Jezus Christus groot maken. Wij hopen u allemaal te verwelkomen tijdens dit unieke concert. De gratis kaartjes zijn te reserveren via www.truetickets.nl
» Meer info
  Zaterdag 07 december 2019
Oldebroek - 19.30 uur - Greatly Blessed in concert met projectkoor Together. Zaterdagavond 7 december geeft Greatly Blessed vocals and band een gezamenlijk concert met projectkoor Together in Oldebroek. De 11 mannen van Greatly Blessed zingen 4 stemmig Southern Gospel in de stijl van Bill Gaither uit Amerika. Zij doen dit al vanaf 2012, en worden begeleid door een eigen combo en blazersensemble. Tijdens hun concerten worden zij bijgestaan door een technisch team welke het licht en geluid verzorgt. Via een beamer worden de Engelse teksten vertaald naar het Nederlands. De meerstemmige arrangementen zorgen voor een warme sfeer, en de a capella nummers geven een speciaal effect tijdens het concert. Projectkoor Together verzorgt alweer voor het derde jaar concerten door het land heen. Zij brengen uptempo nummers en ballades in de traditie van de Amerikaanse scene. Componist Tim Hermsen heeft enkele Nederlandse nummers geschreven, welke ook gezongen worden tijdens het concert. Het thema van het concert staat in het teken van WE BELIEVE. Dit is duidelijk te horen tijdens de liederen, en worden ook ondersteund door woord en beeld. Kortom, een gevarieerd programma waar iedereen vanuit zijn eigen identiteit en geloofsbeleving bij aanwezig mag zijn. Zowel Greatle Blessed als Together geloven dat ze bij God mogen horen, en weten dat Hij liefde en bescherming geeft. De samenwerking met beide koren beloofd een muzikaal hoogtepunt te worden die u zeker niet mag missen. Wij zien u graag op 7 december in de Goede Herderkerk in Oldebroek. Adres; van Asch van Wijcklaan 2, 8096AH. De gratis kaarten zijn te reserveren via; www.truetickets.nl Voor meer informatie kunt u terecht op www.greatlyblessed.nl
» Meer info