Greatly Blessed

Greatly Blessed bestaat sinds 2012, de huidige groep bestaat uit 11 zangers die prachtige ‘Southern Gospels’ zingen; muziek die in Nederland te horen is geweest door concerten van Amerikaanse groepen zoals de Gaither Vocal Band, The Isaacs, Ernie Haasse & Signature Sound en welke regelmatig wordt uitgezonden op Family7.
The Hoppers, The Isaacs, Marshall Hall en Russ Taff zijn in het verleden begeleid tijdens hun concerten in Nederland door Greatly Blessed. ( voorheen, Men4Christ )

Een optreden van Greatly Blessed is een lust zijn voor het oor en het oog. Maar meer dan dat wil Greatly Blessed harten raken door hun krachtige optreden, prachtige melodieën en inspirerende teksten.

De meerstemmige zang, de prachtige muzikale arrangementen, choreografie, video en lichteffecten staan borg voor een onvergetelijke ervaring. Naast een avondvullend programma zal Greatly Blessed ook hun medewerking verlenen aan diverse projecten.

De mannen worden begeleid door een 10-koppig orkest, en een compleet combo. De groep zal het beste dat het ‘Southern Gospel’ genre te bieden heeft ten gehore brengen, variërend van meeslepende ballads tot opzwepende marching songs.
Voor mannen die graag zingen en geďnteresseerd zijn in Southern gospel, en die nog GEEN 50 jaar oud zijn, kunnen vrijblijvend bellen naar 0622670577, of mailen naar atieandre2701@gmail.com.


Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Nederland Prijs: 400-600 Contact: Andre Stoutjesdijk Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 6264 Naar site: 2030 Vernieuwd: 05 november 2019  

Discografie:

A voice 4 You  

Concertagenda:

Zaterdag 14 maart 2020
Hoogezand - 19.30 uur - Na het succes van 2 jaar geleden, komen de mannen van Greatly Blessed wederom naar de Baptistengemeente in Hoogezand. De 11 bevlogen mannen zingen Southern Gospel muziek, welke in Amerika bekend is geworden door o.a. Bill Gaithern, Ernie Haasse, David Phelps, e.a. Licht en geluid wordt verzorgt door een technisch team, en de mannen worden begeleid door een compleet combo en een klein orkest. Zodra de mannen gaan zingen, worden harten geopend. De Engelstalige worship songs worden via een beamer vertaald. De groep treed alweer op sinds 2012, en trekt maandelijks door het hele land om de gospel te verspreiden. Het beloofd weer een bijzondere avond te worden, en wij raden u aan om vroegtijdig de gratis kaarten te reserveren via www.truetickets.nl Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.greatlyblessed.nl Het concert wordt gehouden in Baptistengemeente Hoogezand aan de Beukemastraat 26, 9601BN in Hoogezand. Graag tot ziens op 14 maart 2020.
» Meer info