Greatly Blessed

Greatly Blessed bestaat sinds 2012, de huidige groep bestaat uit 11 zangers die prachtige ĎSouthern Gospelsí zingen; muziek die in Nederland te horen is geweest door concerten van Amerikaanse groepen zoals de Gaither Vocal Band, The Isaacs, Ernie Haasse & Signature Sound en welke regelmatig wordt uitgezonden op Family7.
The Hoppers, The Isaacs, Marshall Hall en Russ Taff zijn in het verleden begeleid tijdens hun concerten in Nederland door Greatly Blessed. ( voorheen, Men4Christ )

Een optreden van Greatly Blessed is een lust zijn voor het oor en het oog. Maar meer dan dat wil Greatly Blessed harten raken door hun krachtige optreden, prachtige melodieŽn en inspirerende teksten.

De meerstemmige zang, de prachtige muzikale arrangementen, choreografie, video en lichteffecten staan borg voor een onvergetelijke ervaring. Naast een avondvullend programma zal Greatly Blessed ook hun medewerking verlenen aan diverse projecten.

De mannen worden begeleid door een 10-koppig orkest, en een compleet combo. De groep zal het beste dat het ĎSouthern Gospelí genre te bieden heeft ten gehore brengen, variŽrend van meeslepende ballads tot opzwepende marching songs.
Voor mannen die graag zingen en geÔnteresseerd zijn in Southern gospel, en die nog GEEN 50 jaar oud zijn, kunnen vrijblijvend bellen naar 0622670577, of mailen naar atieandre2701@gmail.com.


Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Nederland Prijs: 400-600 Contact: Andre Stoutjesdijk Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 6594 Naar site: 2086 Vernieuwd: 05 november 2019  

Discografie:

A voice 4 You  

Concertagenda:

Zaterdag 04 april 2020
Alphen aan den Rijn - 19.30 uur - Greatly Blessed geeft op 4 april een gezamenlijk concert met gemengd koor Sound of Celebration uit Alphen aan den Rijn. Het beloofd een schitterende avond te worden. De mannen van Greatly Blessed staan onder leiding van Zeger Bergsma, en worden begeleid door een compleet combo en een eigen orkest. Het repertoir bestaat uit meerstemmige Southern gospel songs in de stijl van The Gaithers uit Amerika. Een optreden van Greatly Blessed is een intense belevenis doordat ze harten willen raken door hun krachtige optredens, prachtige melodieŽn en inspirerende teksten. Sound of Celebration is een gemengd koor, en staat onder leiding van Tim Hermsen. een belangrijke rol. Het afwisselende repertoire dat gebracht wordt, bestaat hoofdzakelijk uit Engelstalige gospelmuziek, hoewel er ook Nederlandstalige liederen gezongen worden. Tijdens het concert wordt het publiek ingeschakeld en krijgt de samenzang van moderne praiseliederen. Via een beamer worden de liederen deze avond vertaald. Dit gezamenlijke concert beloofd een schitterende avond te gaan worden. Het concert vind plaats in de Goede Herderkerk in Alphen aan den Rijn. De kosten voor deze bijzondere avond zijn Ä7,50 Deze kunt u reserveren via www.truetickets.nl Beide koren hopen u te verwelkomen op zaterdagavond 4 april. Graag tot ziens.
» Meer info
  Zaterdag 09 mei 2020
Nieuw-Vennep - 19.30 uur - De mannenformatie Greatly Blessed komt naar Nieuw-Vennep om een fantastische gospelavond te komen verzorgen. Zij doen dit in de grote zaal van het Trefpunt van de Witte Kerk aan de Hoofdweg 1320. Greatly Blessed treed alweer 8 jaar op, en bezoekt maandelijks een kerk in Nederland. De meerstemmige sound is gebaseerd op de Southern Gospel welke door The Gaither Vocalband in Amerika is groot gebracht. Alle Engelstalige liederen worden via een beamer vertaald. Een compleet combo en een klein orkest begeleiden de mannen tijdens hun optreden. Het beloofd een prachtige avond te worden die u zeker niet mag missen. De mannen zien uit naar uw komst. De gratis kaartjes kunt u reserveren via www.truetickets.nl Voor meer informatie kunt u terecht op www.greatlyblessed.nl Graag tot ziens in de Witte Kerk in Nieuw-Vennep op 9 mei dit jaar.
» Meer info