Greatly Blessed

Greatly Blessed bestaat sinds 2012, de huidige groep was voorheen actief als Men4Christ. 12 zangers die prachtige ĎSouthern Gospelsí zingen; muziek die in Nederland te horen is geweest door concerten van Amerikaanse groepen zoals de Gaither Vocal Band, The Isaacs, Ernie Haasse & Signature Sound en welke regelmatig wordt uitgezonden op Family7.

Een optreden van Greatly Blessed is een lust zijn voor het oor en het oog. Maar meer dan dat wil Greatly Blessed harten raken door hun krachtige optreden, prachtige melodieŽn en inspirerende teksten.

De meerstemmige zang, de prachtige muzikale arrangementen, choreografie, video en lichteffecten staan borg voor een onvergetelijke ervaring. Naast een avondvullend programma zal Greatly Blessed ook hun medewerking verlenen aan diverse projecten.

De mannen worden begeleid door een 10-koppig orkest. De groep zal het beste dat het ĎSouthern Gospelí genre te bieden heeft ten gehore brengen, variŽrend van meeslepende ballads tot opzwepende marching songs.


Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Nederland Prijs: 300-500 Contact: Andre Stoutjesdijk Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 4227 Naar site: 1542 Vernieuwd: 14 augustus 2018  

Discografie:

A voice 4 You  

Concertagenda:

Zaterdag 17 november 2018
Bunschoten-Spakenburg - 19.30 uur - Zaterdag 17 november geeft de Southern gospelgroep Greatly Blessed een concert in Bunschoten-Spakenburg. Samen met gospelkoor Jubilation verzorgen zij samen een feestavond in de Fontein, Bikkelweg 7. Greatly Blessed bestaat uit 12 zangers die begeleid worden door een combo en orkest van 12 man. Zij zijn een inspirerende gospelformatie en zingen eigentijdse Southern gospel muziek in de stijl van the Gaithers uit Amerika. Jubilation is een inspirerend gospelkoor bestaande uit 35 leden, en brengen meerstemmige , harmonieuze gospelsongs. Greatly Blessed en Jubilation willen een ieder raken met hun inspirerende songteksten, en proberen het publiek te bemoedigen met de geweldige boodschap die doorklinkt in de ontroerende harmonien.
» Meer info