Gospelgroep In His Name

Gospelgroep In His Name is een enthousiaste gospelgroep met een passie voor muziek. Wij bestaan uit ca. 25 leden. Onder begeleiding van onze eigen band ( bestaande uit piano, drums, gitaar en basgitaar) en onze gedreven dirigent worden up-tempo gospels, opwekkingsliederen en rustige ballads ten gehore gebracht. Op deze manier willen we zingend getuigen van Gods liefde.
Wij verzorgen medewerking aan diensten waarbij het mogelijk is, dat onze band de samenzang begeleidt. Op deze manier vormt zich één lijn in de muzikale invulling van de dienst. Dit alles om samen met u een dienst te beleven tot eer van onze God.

--------------------------------------------------------------------------------

Gospelgroep In His Name heeft een themadienst samengesteld. Met deze themadienst vullen we een dienst geheel met zang, gebed, gedicht, samenzang, muziek, en een sketch. Het thema van dit programma is:

Genade: Niet goedkoop, wel gratis!

Deze dienst gaat over genade. Wat betekent genade voor u, jou en mij? In dit programma proberen we duidelijk te maken dat God Zijn genade gratis wil schenken aan iedereen die in Hem gelooft.

-------------------------------------------------------------------------------

Ook kunt u kiezen voor een interactieve jeugddienst voor de jeugd vanaf 12 jaar. Voor deze dienst heeft u geen dominee en organist nodig. Wij vullen de dienst geheel voor u in. Deze jeugddienst heeft als titel:

KIESPIJN

Het leven bestaat uit het maken van keuzes, soms zijn ze gemakkelijk, soms moeilijk maar elke keuze heeft gevolgen. In KIESPIJN proberen we de jongeren door middel van liederen en spannende spelelementen te laten nadenken over de gevolgen van hun keuzes!

Dus wilt u liever een frisse, snelle dienst voor de jeugdleden in de gemeente dan is deze jeugddienst zeer aan te raden.

--------------------------------------------------------------------------------

Lijkt het u leuk om een dienst door ons te laten begeleiden? Dan zijn wij wat u zoekt. Onder leiding van Joeke Hoekstra belooft het een swingende dienst te worden! U kunt ons ook eens beluisteren alvorens u ons boekt! Kijk in de concertagenda of we bij u in de buurt zijn. Neem contact met ons op via info@inhisname.nl. Voor meer informatie zie www.inhisname.nl
Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Drachten Provincie: Friesland Prijs: Op aanvraag Contact: B Frieswijk Foto: IHN 2017 Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 9758 Naar site: 2445 Vernieuwd: 06 februari 2019  

Concertagenda:

Zondag 03 maart 2019
Nijbeets - 09.30 - Themadienst Genade Protestantse Doarpstsjerke, Doarpsstrjitte 7 Nijbeets
» Meer info
  Zondag 10 maart 2019
Munnekezijl - 11.00 uur - Themadienst Genade PKN kerk, Methardusstraat 19 Munnekezijl
» Meer info
  Zondag 31 maart 2019
Middelstum - 09.30 uur - Themadienst Genade
» Meer info
  Zondag 07 april 2019
Frieschepalen - 09.30 uur - Themadienst Kiespijn
» Meer info
  Maandag 22 april 2019
Damwoude - 09.30 uur - Medewerking paasdienst PKN De Ontmoeting. Foarwei 48 Damwoude
» Meer info
  Zondag 05 mei 2019
Idskenhuizen - 09.30 uur - Themadienst Kiespijn PKN Kerk, Bramerstraat 12 Idskenhuizen
» Meer info
  Zondag 09 juni 2019
Drachten - 09.30 uur - Medewerking Pinksterdienst De Oase, Ringweg 3, 9201 GT Drachten
» Meer info
  Dinsdag 24 december 2019
Drachten Oase - 21.30 uur - Medewerking kerstnachtdienst De Oase, Ringweg 3, 9201 GT Drachten
» Meer info