Amaze! - live worship

Amaze! is een praise en worship band uit Enschede die bestaat uit 8 toegewijde en ervaren muzikanten.

Gedreven om met enthousiasme voor God en Zijn onmetelijke liefde anderen aan te steken. Zingen, juichen, stil zijn, luisteren: dit alles alleen voor Hem! Hem alleen komt alle eer toe, voor Hem alleen applaus!

Amaze! kenmerkt zich door de close harmony zang van de drie zangeressen en het feit dat ze niet bang zijn om de bekende praise en worship nummers vol passie spetterend neer te zetten en vol overgave mensen mee te nemen in lofprijs en aanbidding.

Inmiddels bestaat de band al meer dan 10 jaar en in die jaren hebben ze door het hele land opgetreden in allerlei kerken maar ook in Poppodium Atak in Enschede en tijdens het voorprogramma van de TV-show The Passion in 2015.

In 2017 heeft Amaze! meegedaan aan de praisebandcompetitie die door de EO werd georganiseerd en heeft daar de 2e prijs gehaald. Ook zijn er optredens geweest voor diverse radiostations, waaronder Radio 5.

De komende tijd wil Amaze! vaker optreden, zowel binnen de kerkmuren als juist ook daarbuiten. Daarbij ligt de focus in het christelijke circuit op festivals, praiseavonden, congressen en praiseavonden.

EVEN VOORSTELLEN:
Bas: Bass Guitar
Erwin: Drums, backing vocals
Frank: Guitar
Rebecca: Vocals
Niek: Keys, backing vocals
Marije: Vocals
Marjolijn: Vocals, Sax
DaniŽl: Guitar

Voor meer info: www.amaze-praise.nl
Telefoon: 06-83172896 (Frank Bouman)

Gegevens:

Categorie: Praiseband Genre: Worship / Praise Plaats: Enschede Provincie: Overijssel Prijs: 375 Contact: Frank Bouman Foto: Amaze! Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 8343 Naar site: 1932 Vernieuwd: 23 oktober 2021  

Discografie:

Amaze! - Nooit meer alleen

Queen P & Band - God maakt vrij (Laat je niet binden), een speciale samenwerking met rapster Queen P.

Verder hebben leden van Amaze! meegewerkt aan singles en albums van o.a. Blackgospelkoor Benediction, Kees Kraaijenoord, Andrť Bijleveld, het Leger des Heils, T.I.M. en Steve Prey