Jongerenkoor One Voice

One Group
Wij zijn een leuke, gezellige, enthousiaste en een (te) gekke groep jongeren in de leeftijd van 15 t/m 35 jaar. We komen elke week bij elkaar om te repeteren onder leiding van onze dirigent Willemdirk van den Berg. Ons combo van pianist, drummer, gitarist en bij sommige nummers een saxofonist begeleidt ons daarbij.

One God
Onze grote passie is om Gods liefde bekend te maken aan de mensen om ons heen. Dit doen we natuurlijk het liefst door te zingen. Ook houden wij er van om mimestukken of dansen uit te voeren.

One Voice
Je begrijpt het al: een repetitieavond van One Voice is nooit saai!
Regelmatig zingen we tijdens kerkdiensten, maar we organiseren ook zelf diverse praise avonden en andere concerten. Kortom: we zingen op alle plekken waar we iets kunnen doorgeven van het Evangelie. Naast alle serieuze momenten is er ook tijd voor ontspanning, zoals het koorweekend, gezellig wat drinken met elkaar of andere leuke activiteiten die worden georganiseerd.

Wilt u Jongerenkoor One Voice boeken voor een (jeugd)dienst. Kijk dan voor meer informatie op onze website.

Lijkt het je leuk om bij dit koor aan te sluiten als lid, kom dan een kijkje nemen bij een van de uitvoeringen of zing gezellig mee op vrijdagavond tijdens een repetitie.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Ridderkerk Provincie: Zuid-Holland Prijs: 250 euro Contact: Rianne Gelderblom Foto: Sebastiaan van Baar Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 3399 Naar site: 792 Vernieuwd: 12 november 2020  

Concertagenda:

Vrijdag 18 december 2020
Thuis - Online - 20.00 uur - Ook dit jaar organiseert jongerenkoor One Voice een Kerstpraise. Niet zoals gebruikelijk in een kerk, maar geheel online. Op vrijdag 18 december om 20.00 uur zal de kerstpraise in première gaan op hun YouTubekanaal. Te vinden via Facebook en Instagram of op de website www.jongerenkooronevoice.nl. Het thema van deze bijzondere kerstpraise is: He Shall Reign. Het programma bestaat uit koor- en samenzang, een overdenking en een dans. Het koor is achter de “schermen” druk met alle voorbereidingen. Ze hopen een boodschap te brengen die juist in deze tijd heel actueel is. Blok deze avond in je agenda en zorg dat je erbij bent!
» Meer info