Jongerenkoor One Voice

One Group
Wij zijn een leuke, gezellige, enthousiaste en een (te) gekke groep jongeren in de leeftijd van 16 t/m 35 jaar. We komen elke week bij elkaar om te repeteren onder leiding van onze dirigent Willemdirk van den Berg. Ons combo van pianist, drummer en saxofonist begeleidt ons daarbij.

One God
Onze grote passie is om Gods liefde bekend te maken aan de mensen om ons heen. Dit doen we natuurlijk het liefst door te zingen. Ook houden wij er van om mimestukken of dansen uit te voeren.

One Voice
Je begrijpt het al: een repetitieavond van One Voice is nooit saai!
Regelmatig zingen we tijdens kerkdiensten, maar we organiseren ook zelf diverse praise avonden en andere concerten. Kortom: we zingen op alle plekken waar we iets kunnen doorgeven van het Evangelie. Naast alle serieuze momenten is er ook tijd voor ontspanning, zoals het koorweekend, gezellig wat drinken met elkaar of andere leuke activiteiten die worden georganiseerd.

Lijkt het je leuk om bij dit koor aan te sluiten als lid, kom dan een kijkje nemen bij een van de uitvoeringen of zing gezellig mee op vrijdagavond tijdens een repetitie.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Ridderkerk Provincie: Zuid-Holland Prijs: 235 euro Contact: Eugerie Rijneveld - de Leeuw Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 1537 Naar site: 281 Vernieuwd: 27 september 2018  

Concertagenda:

Maandag 24 december 2018
Scheveningen - 21.30 - Tijdens de kerstnachtdienst in de Pr. Juliankerk zullen wij de muziek verzorgen. Adres: Vlielandsestraat 1 Scheveningen
» Meer info