Gospelkoor Elim


Gospelkoor Elim bestaat uit een enthousiaste groep mensen met één grote passie, namelijk de gekregen talenten inzetten om muziek te maken tot eer en glorie van God!

Met dit hoofddoel voor ogen repeteren wij elke dinsdag van 20:00 uur tot 22:00 uur in de Ontmoetingskerk te Bergambacht.
Dit om tijdens optredens en concerten onze boodschap vol passie, uitstraling en kwaliteit te kunnen geven.

Gospelkoor Elim heeft in de afgelopen jaren vele mooie concerten mogen geven. Onder andere 4 maal met de bekende gospelartiesten Reni & Elisa Krijgsman, 2 concerten met Kees Kraaienoord en 4 maal een concert met Elize Mannah.

23 maart 2019 geven wij twee mooie concerten met de inspirerende gospelartiest Martin Brand, waar jij ook deel van kan uit maken op project basis.
Het worden mooie concerten met fantastische muzikanten.

Nieuwe leden zijn altijd welkom, als je het leuk vindt om te zingen en de liederen spreken je aan, kom dan eens luisteren of meezingen op onze repetitieavond.
We hopen je binnenkort te ontmoeten of bij onze optredens.

zie onze agenda!


Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: BERGAMBACHT Provincie: Zuid-Holland Prijs: In overleg. Contact: Ellen Lamberink Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 105 Naar site: 17 Vernieuwd: 21 oktober 2018  

Concertagenda:

Zaterdag 23 maart 2019
Bergambacht - 16.00 u en 20.00 u - Gospelkoor Elim geeft een fantastisch concert met als gast de energieke gospelkoor artiest Martin Brand. Twee concerten op een dag. Je kan medewerking verlenen om in ons projectkoor te komen zingen vanaf jan.2019 Hoe gaaf is dat! Verdere mededelingen volgen.
» Meer info
  Zaterdag 11 mei 2019
Alphen aan de Rijn - 10.00 u - 17.00 u - Tijdens het Alphens korenfestival kunt u vele koren bekijken en beluisteren in het centrum van Alphen. Gospelkoor Elim is een van die koren die er erg veel zin in heeft om er een mooie dag van te maken.
» Meer info
  Zondag 12 mei 2019
Bergambacht - 10.00 uur - Gospelkoor Elim werkt mee aan de mooie morgendienst in de Ontmoetingskerk Hoofdstraat 60 2861 AR Bergambacht.
» Meer info