!Gospelzanger Robin Dave!

Gospelzanger Robin Dave op uw bruiloft?

Klik op het YouTube logo onderin om direct de nieuwste release te zien!

Gospelzanger Robin Dave is opgegroeid in de Nederlandse kerk. Robin Dave is een worshipper in hart en nieren. Al vanaf jonge leeftijd heeft hij zijn zangtalent beoefend. Na een carrière als drummer in een worshipband is Robin Dave sinds een aantal jaar volledig in zijn roeping als gospelzanger gaan leven! Hij brengt graag het geluid van de intimiteit van een nauwe relatie met God door zijn gospel, jazz & soul sound op zoveel mogelijk plekken, om zo de wereld om zich heen te inspireren en te activeren!

Heeft u binnenkort een verjaardag? Of gaat u trouwen en wilt u live gospel op uw huwelijk of op uw andere bijzondere gelegenheid? Wilt u graag een keer een nieuw geluid in uw jeugddienst of tienerdienst hebben? Of wilt u graag op zondag een keer alles uit handen geven? Gospelzanger Robin Dave met ervaring in binnen- en buitenland is nu ook via Gospelpodium te boeken! Stuur dus snel een bericht! Want hij zou het een eer vinden om met u te connecten.

Wij zitten voor u klaar.

Be blessed!

Team Gospelzanger Robin Dave

Gegevens:

Categorie: Band Genre: Worship / Praise Plaats: Voorburg Provincie: Zuid-Holland Prijs: Op aanvraag Contact: robindaveworship@outlook.com Foto: Jan Rein Hettinga Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 4334 Naar site: 1339 Vernieuwd: 29 mei 2024  

Discografie:

Robin Dave - Simply Obey (21-12-2023 - Spotify)