Rise Up

Wij zijn Rise Up, een christelijke band uit Geldermalsen. Wat we voornamelijk doen is het begeleiden van kerk- en jeugddiensten met af en toe een uitstapje naar een trouwdienst, sing-in, band event of klein concert.

Als band vinden wij het belangrijk dat bij een optreden het accent ligt op de liederen en de inhoud van deze liederen. Wij stellen onszelf daarom in dienst van de gemeente zodat we samen met de gemeente God kunnen aanbidden en prijzen. Wij zijn dan wel degene die vooraan in een kerk of zaal staan maar dat vinden we helemaal niet belangrijk. Met elkaar liederen zingen tot eer van God is de drijfveer waarom we dit doen.

Heb je interesse om ons uit te nodigen, kijk dan gerust even verder. Op onze website vind je filmpjes die een impressie geven hoe het er aan toe gaat tijdens een optreden daarnaast is er informatie te vinden over de verschillende bandleden, de kosten en hoe je met ons in contact kunt komen.

Gegevens:

Categorie: Praiseband Genre: Worship / Praise Plaats: Geldermalsen Provincie: Gelderland Prijs: 200 + reis Contact: Maartje Verheul - Valstar Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 1480 Naar site: 622 Vernieuwd: 05 november 2021