Interkerkelijk koor Promising Voices

Interkerkelijk koor Promising Voices is in januari 1994 opgericht. Het koor, onder leiding van dirigent Leon van Veen, heeft ruim 60 enthousiaste leden. Bodegraven is sinds de oprichting de standplaats van Promising Voices. De leden komen veelal uit het Groene Hart, maar ook van daarbuiten. Het koor wordt ondersteund door geluidsman Remco Van Mastrigt en een een combo van 3 bandleden. Het combo bestaat uit Björn Hoogenes (piano), Sven Rozier (drums) en Eric Verschuur (basgitaar).

Leon van Veen (1976) is geboren in Emmeloord. Vanaf zijn vierde tot aan z’n vijftiende jaar heeft Leon zich als autodidact orgel-en pianospelen aangeleerd. Pas toen het voornemen ontstond om naar het conservatorium te gaan, is hij op orgelles gegaan. Eerst bij de plaatselijke organiste in Benthuizen, maar al snel bij Ronald de Jong te Zoetermeer. Ruim twee jaar later werd hij toegelaten tot het Koninklijk Conservatorium te Den Haag waar hij in 2000 zijn diploma heeft behaald.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Bodegraven Provincie: Zuid-Holland Prijs: € 500,- Contact: Esther Kevelam-Verhorst Foto: Stefan Kowalczyk Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 1246 Naar site: 707 Vernieuwd: 27 november 2022  

Discografie:

- Dit Kind Immanuel
- Christus mijn Verlosser leeft
- Because He lives -> https://open.spotify.com/album/7MS7fjdNZTxp5HfZqpt5Kb?si=81jM9dgPT764rzQclWV43g