Gospelkoor Elim

ELIM - Een plek om tot rust te komen... Een plek waar God ons wilt bemoedigen en troosten... Een plek om Zijn nabijheid te ervaren, om toegerust te worden... Om dan samen met Hem weer op weg te gaan…

Gospelkoor Elim Gospelkoor Elim bestaat uit een enthousiaste groep mensen met één grote passie, namelijk de gekregen talenten inzetten om muziek te maken tot eer en glorie van God!

Met dit hoofddoel voor ogen repeteren wij elke dinsdag van 20:00 uur tot 22:00 uur in de Ontmoetingskerk te Bergambacht. Dit om tijdens optredens en concerten onze boodschap vol passie, uitstraling en kwaliteit te kunnen geven.

Elim heeft in de afgelopen jaren vele mooie concerten mogen geven. Onder andere ook 4 keer met de bekende gospelartiesten Reni & Elisa Krijgsman, in 2015 2 concerten met Kees Kraayenoord en in 2016 en 2017 met Elise Mannah en in 2019 met Martin Brand! In het jaar 2022 staan weer twee mooie concerten voor de deur. Wilt u dit enthousiasme ook ervaren tijdens een kerkdienst of andere gelegenheid? Neem dan contact op met het koor en vraag hier naar de mogelijkheden.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Bergambacht Provincie: Zuid-Holland Prijs: In overleg Contact: Ellen Lamberink Foto: Monique Verstraten Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 759 Naar site: 291 Vernieuwd: 29 oktober 2021  

Concertagenda:

Zondag 20 februari 2022
de Grote Kerk/Johanneskerk Kerkplein 4 2941 AD Lekkerkerk - 18.30 uur - Op uitnodiging van de Sunday Nihgt commissie van de PKN gemeente uit Lekkerkerk verzorgen wij, Gospelkoor Elim uit Bergambacht, een geweldige avonddienst met als thema: De kracht van de Liefde. Onder de fantastische begeleiding van pianist Jan Willem van Delft en onze fijne dirigent Dennis de Bruijn. Kom u ook deze dienst meevieren?
» Meer info
  Zaterdag 11 juni 2022
Ontmoetingskerk te Bergambacht - 16.00 uur en om 20.00 uur - Gospelkoor Elim geef twee concerten op deze dag. Er komen bekende Bandleden die ons gaan begeleiden onder het gezag van onze enthousiaste dirigent Dennis de Bruijn. Het wordt weer een mooie, indrukwekkend, fantastisch concert met een mooi thema als rode draad. Verdere bijzonderheden volgen.
» Meer info