Soweto Gospel Choir

Het Soweto Gospel Choir werkte samen met de groten der aarde, zoals U2, Stevie Wonder en Aretha Franklin, en heeft niet voor niets meerdere Grammy Awards op zijn naam staan. Over de hele wereld treedt het koor op met een verbazingwekkende mix van Afrikaanse gospel, vrijheidsliederen en internationale klassiekers. Het grossiert in hoogtepunten en verblijdt en ontroert mensen uit alle windstreken. Uitgedost in uitbundig kleurrijke Afrikaanse kostuums zingen ťn spelen de zangers en zangeressen live muziek, doordrenkt met de traditionele ritmes en rijke harmonieŽn die we van het Soweto Gospel Choir gewend zijn. Een echte feel good-belevenis en zeker niet alleen voor liefhebbers van gospel. Nelson Mandela was ook regelmatig getuige van zijn lievelingskoor. Bovendien trad het Soweto Gospel Choir op tijdens zijn herdenkingsdiensten.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Blackgospel Plaats: Nederland Provincie: Zuid-Holland Contact: Bos Theaterproducties Foto: Lorenzo Di Nozzi Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 843 Naar site: 159 Vernieuwd: 28 november 2022  

Concertagenda:

Dinsdag 13 december 2022
Eindhoven - 20.00 - Dompel je tijdens de koude en donkere wintermaanden onder in het kleurrijke en energieke muziekspektakel van het Soweto Gospel Choir. De energie in Heart of Africa spat ervan af en voel je nog lang nadat je de zaal verlaten hebt! Met traditionele en populaire gospels, begeleid door een dynamische band, treden de zangers en zangeressen over de hele wereld op voor volle zalen. Dit jaar zijn ze tijdens de kerstperiode terug in Nederland met hun nieuwe voorstelling Heart of Africa. Geniet van een avond vol authentieke Zuid-Afrikaanse dans, zinderende energie en prachtige ontroerende harmonieŽn.
» Meer info
  Woensdag 14 december 2022
Steenwijk - 20.00 - Vier kerst met het Soweto Gospel Choir! Dompel je tijdens de koude en donkere wintermaanden onder in het kleurrijke en energieke muziekspektakel van het Soweto Gospel Choir, hťt beste gospelkoor van de wereld. Het Soweto Gospel Choir werkte samen met grote artiesten als Queen, U2, Beyoncť, Stevie Wonder, Aretha Franklin en Anastacia. Het wereldberoemde koor won meerdere Grammyís, de belangrijkste Amerikaanse muziekprijs. Niemand minder dan Nelson Mandela was een zeer groot fan, net als grote sterren als Oprah Winfrey, Samuel L. Jackson en Carlos Santana. Met traditionele en populaire gospels, begeleid door een dynamische band, treden de zangers en zangeressen over de hele wereld op voor volle zalen. Dit jaar zijn ze tijdens de kerstperiode terug in Nederland met hun nieuwe voorstelling Heart of Africa. Geniet van een avond vol authentieke Zuid-Afrikaanse dans, zinderende energie en vooral prachtige en ontroerende harmonieŽn. Dit koor straalt, ze zingen en dansen op het podium alsof hun leven er vanaf hangt. De energie in Heart of Africa spat er vanaf en voel je nog lang nadat je de zaal verlaten hebt! GeseŽnde Kersfees!
» Meer info
  Donderdag 15 december 2022
Nieuwegein - 20.00 - Kleurrijk muziekspektakel verwarmt je met zinderende energie. Eindelijk mogen we weer kerst vieren met het Soweto Gospel Choir. Het beste gospelkoor ter wereld komt de koude, donkere wintermaanden verwarmen met het kleurrijke muziekspektakel Heart of Africa. Dat betekent een avond vol authentieke Zuid-Afrikaanse dans, zinderende energie en prachtige harmonieŽn. GeseŽnde Kersfees. WWW.SOWETOGOSPELCHOIR.COM
» Meer info
  Vrijdag 16 december 2022
Hoogeveen - 20.00 - Vier kerst met het Soweto Gospel Choir! Dompel je tijdens de koude en donkere wintermaand onder in het kleurrijke en energieke muziekspektakel van het Soweto Gospel Choir, hťt beste gospelkoor van de wereld. Met traditionele en populaire gospels, begeleid door een dynamische band, treden de zangers en zangeressen over de hele wereld op voor volle zalen. Dit jaar zijn ze tijdens de kerstperiode terug in Hoogeveen met hun nieuwe voorstelling Heart of Africa. Het Soweto Gospel Choir werkte samen met grote artiesten als Queen, U2, Beyoncť, Stevie Wonder, Aretha Franklin en Anastacia. Het wereldberoemde koor won meerdere Grammyís, de belangrijkste Amerikaanse muziekprijs. Niemand minder dan Nelson Mandela was een zeer groot fan, net als Oprah Winfrey, Samuel L. Jackson en Carlos Santana. Meer weten? Check sowetogospelchoir.com
» Meer info
  Zaterdag 17 december 2022
Bussum - 20.15 - Vier kerst met het Soweto Gospel Choir! Dompel je tijdens de koude en donkere wintermaanden onder in het kleurrijke en energieke muziekspektakel van het Soweto Gospel Choir, hťt beste gospelkoor van de wereld. Het Soweto Gospel Choir werkte samen met grote artiesten als Queen, U2, Beyoncť, Stevie Wonder, Aretha Franklin en Anastacia. Het wereldberoemde koor won meerdere Grammyís, de belangrijkste Amerikaanse muziekprijs. Niemand minder dan Nelson Mandela was een zeer groot fan, net als grote sterren als Oprah Winfrey, Samuel L. Jackson en Carlos Santana. Met traditionele en populaire gospels, begeleid door een dynamische band, treden de zangers en zangeressen over de hele wereld op voor volle zalen. Dit jaar zijn ze tijdens de kerstperiode terug in Nederland met hun nieuwe voorstelling Heart of Africa. Geniet van een avond vol authentieke Zuid-Afrikaanse dans, zinderende energie en vooral prachtige en ontroerende harmonieŽn. Dit koor straalt, ze zingen en dansen op het podium alsof hun leven er vanaf hangt. De energie in Heart of Africa spat er vanaf en voel je nog lang nadat je de zaal verlaten hebt! GeseŽnde Kersfees!
» Meer info
  Zondag 18 december 2022
Groningen - 20.30 - Na de noodgedwongen pauze van de afgelopen twee jaar mogen we eindelijk weer kerst vieren met het Soweto Gospel Choir, het beste gospelkoor van de wereld. Dit lievelingskoor van groten der aarde als Oprah Winfrey, Samuel L. Jackson en wijlen Nelson Mandela won verschillende Grammyís, trad op tijdens het WK 2010 en met bands en artiesten als Queen, U2, Beyoncť, Stevie Wonder, Aretha Franklin en Anastacia. In december komt de groep naar Nederland om ons tijdens de koude, donkere wintermaanden te verwarmen met het kleurrijke muziekspektakel Heart of Africa. Dat betekent een avond vol authentieke Zuid-Afrikaanse dans, zinderende energie en vooral prachtige en ontroerende harmonieŽn. GeseŽnde Kersfees.
» Meer info
  Dinsdag 20 december 2022
Venlo - 20.15 - Na de noodgedwongen pauze van de afgelopen twee jaar mogen we eindelijk weer kerst vieren met het Soweto Gospel Choir, het beste gospelkoor van de wereld. Dit lievelingskoor van groten der aarde als Oprah Winfrey, Samuel L. Jackson en wijlen Nelson Mandela won verschillende Grammyís, trad op tijdens het WK 2010 en met bands en artiesten als Queen, U2, Beyoncť, Stevie Wonder, Aretha Franklin en Anastacia. Ze komen rond de jaarwisseling terug naar Nederland om ons tijdens de koude, donkere wintermaanden te verwarmen met het kleurrijke muziekspektakel ĎHeart of Africaí, begeleid door een dynamische band. Dat betekent een avond vol authentieke Zuid-Afrikaanse dans, zinderende energie en vooral prachtige en ontroerende harmonieŽn. GeseŽnde Kersfees.
» Meer info
  Woensdag 21 december 2022
Amersfoort - 20.15 - Dompel u tijdens de koude en donkere wintermaanden onder in het kleurrijke en energieke muziekspektakel van het Zuid-Afrikaanse Soweto Gospel Choir. Hťt beste gospelkoor van de wereld werkte samen met grote artiesten als Queen, U2, Beyoncť, Stevie Wonder, Aretha Franklin en Anastacia en won meerdere Grammyís, de belangrijkste Amerikaanse muziekprijs. Met traditionele en populaire gospels, begeleid door een dynamische band, treden de zangers en zangeressen over de hele wereld op voor volle zalen. Dit jaar zijn ze tijdens de kerstperiode terug in Nederland met hun nieuwe voorstelling Heart of Africa. Geniet van een avond vol authentieke Zuid-Afrikaanse dans, zinderende energie en vooral prachtige en ontroerende harmonieŽn. Dit koor straalt, ze zingen en dansen op het podium alsof hun leven er vanaf hangt. De energie in Heart of Africa spat er vanaf en voelt u nog lang nadat u de zaal verlaten heeft!
» Meer info
  Donderdag 22 december 2022
Gouda - 20.00 - Vier kerst met het Soweto Gospel Choir! Dompel je tijdens de koude en donkere wintermaanden onder in het kleurrijke en energieke muziekspektakel van het Soweto Gospel Choir, hťt beste gospelkoor van de wereld. Het Soweto Gospel Choir werkte samen met grote artiesten als Queen, U2, Beyoncť, Stevie Wonder, Aretha Franklin en Anastacia. Het wereldberoemde koor won meerdere Grammyís, de belangrijkste Amerikaanse muziekprijs. Niemand minder dan Nelson Mandela was een zeer groot fan, net als grote sterren als Oprah Winfrey, Samuel L. Jackson en Carlos Santana. Met traditionele en populaire gospels, begeleid door een dynamische band, treden de zangers en zangeressen over de hele wereld op voor volle zalen. Dit jaar zijn ze tijdens de kerstperiode terug in Nederland met hun nieuwe voorstelling Heart of Africa. Geniet van een avond vol authentieke Zuid-Afrikaanse dans, zinderende energie en vooral prachtige en ontroerende harmonieŽn. Dit koor straalt, ze zingen en dansen op het podium alsof hun leven er vanaf hangt. De energie in Heart of Africa spat er vanaf en voel je nog lang nadat je de zaal verlaten hebt! GeseŽnde Kersfees!
» Meer info
  Vrijdag 23 december 2022
Alkmaar - 20.15 - Kleurrijk muziekspektakel verwarmt je met zinderende energie. Na de noodgedwongen pauze van de afgelopen twee jaar mogen we eindelijk weer kerst vieren met het Soweto Gospel Choir, het beste gospelkoor van de wereld. Dit lievelingskoor van groten der aarde als Oprah Winfrey, Samuel L. Jackson en wijlen Nelson Mandela won verschillende Grammyís, trad op tijdens het WK 2010 en met bands en artiesten als Queen, U2, Beyoncť, Stevie Wonder, Aretha Franklin en Anastacia. Ze komen rond de jaarwisseling terug naar Nederland om ons tijdens de koude, donkere wintermaanden te verwarmen met het kleurrijke muziekspektakel ĎHeart of Africaí, begeleid door een dynamische band. Dat betekent een avond vol authentieke Zuid-Afrikaanse dans, zinderende energie en vooral prachtige en ontroerende harmonieŽn. GeseŽnde Kersfees.
» Meer info
  Zaterdag 24 december 2022
Zwolle - 14.30 - Vier kerst met het Soweto Gospel Choir! Dompel u tijdens de koude en donkere wintermaanden onder in het kleurrijke en energieke muziekspektakel van het Soweto Gospel Choir, hťt beste gospelkoor van de wereld. Het Soweto Gospel Choir werkte samen met grote artiesten als Queen, U2, Beyoncť, Stevie Wonder, Aretha Franklin en Anastacia. Het wereldberoemde koor won meerdere Grammy's, de belangrijkste Amerikaanse muziekprijs. Niemand minder dan Nelson Mandela was een zeer groot fan, net als grote sterren als Oprah Winfrey en Carlos Santana. Met tradionele en popualire gospels, begleid door een dynamische band, treden de zangers en zangeressen over de hele wereld op. Dit jaar zijn ze tijdens de kerstperiode in Zwolle met hun nieuwe voorstelling Heart of Africa. geniet van een avond vol authenthieke Zuid-Afrikaanse dans, zinderende energie en vooral prachtige ontroerende harmonieŽn. Dit koor straalt, ze zingen en dansen op het podium alsof hun leven er vanaf hangt. De energie in Heart of Africa spat er vanaf en voelt u nog lang nadat u de zaal verlaten hebt! GeseŽnde Kersfees!
» Meer info
  Zondag 25 december 2022
Drachten - 15.00 - Kleurrijk muziekspektakel verwarmt je met zinderende energie. Eindelijk mogen we weer kerst vieren met het Soweto Gospel Choir. Het beste gospelkoor ter wereld komt de koude, donkere wintermaanden verwarmen met het kleurrijke muziekspektakel Heart of Africa. Dat betekent een avond vol authentieke Zuid-Afrikaanse dans, zinderende energie en prachtige harmonieŽn. GeseŽnde Kersfees.
» Meer info
  Maandag 26 december 2022
Amsterdam - 15.30 - Vier kerst met het Soweto Gospel Choir! Dompel je tijdens de koude en donkere winterdagen onder in het kleurrijke en energieke muziekspektakel van het beste gospelkoor ter wereld. Het Soweto Gospel Choir heeft meerdere Grammyís gewonnen, werkte samen met grote artiesten als Queen, U2, Beyoncť, Stevie Wonder, Aretha Franklin en Anastacia en kan onder andere Oprah Winfrey, Samuel L. Jackson en wijlen Nelson Mandela tot hun fans rekenen. Het koor toert de hele wereld over en is dit jaar rond kerst te zien met Heart of Africa; een voorstelling vol authentieke Zuid-Afrikaanse dans, zinderende energie en prachtige harmonieŽn. De energie in Heart of Africa spat van het podium af, en voel je nog lang nadat je de zaal hebt verlaten!
» Meer info