Rob Favier

Rob Favier is van jongs af aan opgegroeid met muziek. Hij trok op zijn achttiende al door Europa met een fulltime band. Hierna begon hij aan de studie theologie die hij met succes afrondde. Inmiddels is hij vele jaren actief als christelijk podiumartiest.

Zoals velen al eerder ontdekt hebben, heeft hij een geheel eigen manier van optreden: een mengeling van liedjes en verhalen, waarbij het humoristische aspect duidelijk aanwezig is. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe inhoud van zijn woorden: het zoeken naar datgene wat echt waardevol is, vanuit het Grote Nieuws van God ontdekken wat we daarmee kunnen in ons dagelijks leven, een plaatsje vinden als gelovig mens in de huidige maatschappij. Men noemt zijn, uitsluitend Nederlandse teksten, "zeer sterk". De muziekstijl is niet goed te omschrijven: van pop tot luisterliedjes tot cabaret of ergens er tussenin.

Favier komt op zeer veel verschillende gelegenheden en zingt voor allerlei soorten mensen: van kleine bijeenkomsten tot grote congressen, van kerkdiensten tot politieke debatten. Ook gaf hij met zijn band een aantal concerten in India, waar hij o.a. optrad voor de allerarmsten. Een aantal van zijn liedjes is in het Engels vertaald.

Naast het schrijven van zijn eigen repertoire werkt Rob ook in opdracht. Zo heeft hij o.a. geschreven voor verschillende omroepen en heeft hij diverse liederen uit het Engels vertaald. Ook schrijft hij regelmatig voor andere artiesten. Tevens heeft hij enige koorliederen gemaakt. Verder verzorgt hij een maandelijkse column in het Friesch Dagblad en twee overdenkingen per week voor Groot Nieuws Radio. Ook heeft hij al zes keer de Christelijke Oudejaarsconference verzorgd, waarvan een aantal is uitgezonden door tv-zender Family7. Hiervan zijn ook DVD's verschenen. Hij zal ook de oudejaarsconference 2020 weer voor zijn rekening nemen.

In 2019 is Robs nieuwste album verschenen: "Niet Vanzelfsprekend" Hij heeft nog zes CD's gemaakt, twee boeken geschreven en er is een songbook met 21 liedjes van zijn hand uitgegeven.

Wie zelf teksten of liedjes schrijft en ge´nteresseerd is in een positief-kritische beoordeling, kan contact opnemen met Rob. Met zijn grote ervaring kan hij wellicht adviezen geven waardoor het nog beter wordt!

Voor boekingen en overige informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen. Er kan dan nauwkeurig overlegd worden wat de wensen zijn, zodat u het programma kunt krijgen dat u zoekt. Geluids- en eventueel lichtapparatuur wordt meegebracht, dus u hoeft alleen maar te zorgen voor een lekker kopje koffie...

Muziek met 'n Glimlach
Reigerstraat 29
2964 CS Groot-Ammers
tel. 0184 662642

Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Nederlandstalig Plaats: GROOT AMMERS Provincie: Zuid-Holland Prijs: in overleg Contact: Rob Favier Foto: rechtenvrij Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 20203 Naar site: 2199 Vernieuwd: 21 maart 2020  

Discografie:

2019 Niet Vanzelfsprekend
2013 Zo Groen als Gras
2005 Spelen met Vuur
2000 Cirkels
1995 Met andere Woorden (heruitgave 2009)
1992 Met een Glimlach
1988 Een Roos op de Weg (Jubileumuitgave 2003)