Gospelgroep Reflection

Gospelgroep Reflection uit Utrecht werd opgericht op 15 februari 1985. Sinds de oprichting hebben wij gemiddeld 45 leden verdeeld over het koor en band. Door ons eigen band en de bezetting per stemgroep heeft Reflection een eigen 'sound' gecreŽerd. Koor en band staan sinds 1 april 2008 onder de leiding van Wibo Hijink. Onder zijn leiding werkt Reflection voortdurend aan kwaliteit en uitstraling.Reflection repeteert elke woensdagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur in de PniŽlkerk aan de Lessinglaan te Utrecht (wijk Oog in Al). Het orkest repeteert gemiddeld eens in de vier weken mee. Reflection werkt ca. tien keer per jaar mee aan kerk- of jeugddiensten, ook organiseren we regelmatig een concert.

Het zingen en musiceren bij Reflection geeft een extra dimensie aan onze geloofsbeleving. Wij willen op die manier iets laten zien van de liefde en goedheid van onze God. Het doel van Reflection is om op een creatieve manier om te gaan met het geloof en zo de boodschap van het evangelie te verspreiden.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Of je zingt of een instrument bespeelt, iedereen tussen de 15 en 30 jaar is van harte welkom. Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze informatie, kom dan eens op een repetitieavond kijken en luisteren. Je hoeft geen auditie te doen, maar onze dirigent luistert wel voor welke stemsoort jouw stem geschikt is.


Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Utrecht Provincie: Utrecht Prijs: 295 Foto: Mirjam Hart Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 10811 Naar site: 1607 Vernieuwd: 09 maart 2011  

Discografie:

- Walking Together (2003)
- We will love Him (1997)
- Friends (1995)