Gospelkoor Revelation

Gospelkoor Revelation is een enthousiast gospelkoor uit Veenendaal met gemiddeld 50 leden. Onze leden zijn mannen en vrouwen in de leeftijd van 20 tot 50 jaar en overwegend woonachtig in Veenendaal. Een hechte groep mensen met een sterke onderlinge band en een gezamenlijke passie: met onze liederen Gods naam groot maken en prijzen! Dat doen we onder leiding van dirigent Harold Schonewille en een eigen band!

Revelation betekent 'Openbaring' en dat willen we doen: het evangelie van Jezus Christus aan iedereen bekendmaken en zingend getuigen van Gods liefde voor ons allemaal!

In de afgelopen jaren heeft Revelation o.a. een tour door Polen en Duitsland gemaakt, maar ook eigen programma's geschreven, zoals: "OverHoop", de “De Reünie”, “Compleet” en het kerstprogramma “Kerst Broodnodig”, waarbij we zelfs een eigen film hebben opgenomen! Alle uitgevoerde programma’s worden geschreven door leden van het koor en geven d.m.v. sketch en toneel een eigentijdse touch aan de optredens.

Er wordt wekelijks op woensdagavond van 19.45 tot 21.45 uur gerepeteerd in de Bethelkerk te Veenendaal. Wil je een keer komen luisteren? Van harte welkom!

Meer informatie vind je op onze website (in het menu vind je een rechtstreekse link).

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Veenendaal Provincie: Utrecht Contact: Arianne Hofstra Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 9993 Naar site: 1546 Vernieuwd: 15 oktober 2014