Gospelkoor Revelation

Wij zijn een enthousiast interkerkelijk koor uit Veenendaal. Door middel van onze liederen is het onze wens Gods naam groot te maken en te prijzen! Dit doen we in kerkdiensten, maar ook met avondvullende programma’s.

You split the sea so I could walk right through it.
My fears were drowned in perfect love.
You rescued me so I could stand and sing:

I’m no longer a slave to fear.
I am a child of God.
I’m no longer a slave to fear.
I am a child of God.


(Uit: No Longer Slaves)

Gospelkoor Revelation is een enthousiast gospelkoor uit Veenendaal met gemiddeld 50 leden. Onze leden zijn mannen en vrouwen in de leeftijd van 20 tot 50 jaar en overwegend woonachtig in Veenendaal. Een hechte groep mensen met een sterke onderlinge band en een gezamenlijke passie: met onze liederen Gods naam groot maken en prijzen! Dat doen we onder leiding van dirigent Harold Schonewille en een eigen band!

Revelation betekent 'Openbaring' en dat willen we doen: het evangelie van Jezus Christus aan iedereen bekendmaken en zingend getuigen van Gods liefde voor ons allemaal!

In de afgelopen jaren heeft Revelation o.a. een tour door Polen en Duitsland gemaakt, maar ook eigen programma's geschreven, zoals: "OverHoop", de “De Reünie”, “Compleet” en het kerstprogramma “Kerst Broodnodig”, waarbij we zelfs een eigen film hebben opgenomen! Alle uitgevoerde programma’s worden geschreven door leden van het koor en geven d.m.v. sketch en toneel een eigentijdse touch aan de optredens.

Er wordt wekelijks op woensdagavond van 19.45 tot 21.45 uur gerepeteerd in de Bethelkerk te Veenendaal. Wil je een keer komen luisteren? Van harte welkom!

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Veenendaal Provincie: Utrecht Contact: Arianne Hofstra Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 10599 Naar site: 1804 Vernieuwd: 29 oktober 2021