Joy for People Gospel Choir

NIEUWS:


Dokkum – Na een zeer succesvolle première op 1 december 2019 in Sense Dokkum, is het nu tijd voor Joy for People Gospel Choir om het programma ‘In Concert’ aan de rest van het publiek te laten horen.
Er is in het afgelopen half jaar hard gewerkt aan een geheel nieuw concept. In uitstraling, beleving en muziekkeuze is gekozen voor een andere koers, waarmee zij ook een breder publiek wil aanspreken.
In een avondvullend programma passeren swingende black gospels, prachtige ballads en christelijke popsongs de revue.
Joy for People hoopt jou binnenkort te mogen verrassen en te prikkelen tijdens “Joy for People in Concert”.

De eerstvolgende uitvoering van dit concert is op zondag 29 maart a.s. om 16.00 uur in het BaronTheater te Opeinde. De entree is gratis.
_______________________________________

'Be Inspired. The best story ever told.'

Speciaal voor het lustrumjaar 2017 is in eigen beheer het programma ‘Be Inspired! The best story ever told’ ontwikkeld. Dit originele programma voert de toeschouwer langs vele belangrijke gebeurtenissen uit het leven van Jezus.

Opmerkingen als: 'In één woord geweldig', 'zeer onder de indruk' en 'kippenvel, wat indrukwekkend' kwamen uit de monden van het enthousiaste publiek dat bij de eerste twee uitvoeringen aanwezig was.

Mocht u/je interesse hebben om dit prachtige themaconcert naar uw kerk of evenement te halen, neem dan contact op met ons management. Contactinfo vind u helemaal onderaan onze website.

Wees er snel bij want we hebben nog maar een paar gaatjes in onze agenda!

Graag tot ziens!!
________________________________________________
Themadienst 'Is God online?'
Na het succes van de themadienst 'Neem de tijd' presenteert Joy for People een nieuwe themadienst. De titel van deze dienst is 'Is God online?'.
Facebook, WhatsApp, Instagram; de wereld van nu staat bol van de sociale media. We zijn constant 'online'. Deze middelen zouden onze communicatie moeten verdiepen maar is dit wel zo? En waar is God in deze digitale wereld? Waar is God in een wereld die beheerst wordt door verschillen? Is God online?

Joy for People zoekt met jou in de themadienst naar antwoorden op deze vragen. Een zoektocht met een kleurrijk karakter, net als de groep zelf. En net zo divers als jouw leefwereld. De dienst is een eigentijds programma met interactieve elementen en wordt volledig verzorgd door de groep. Muziek op hoog niveau aangevuld met het juiste licht en geluid zorgen er voor dat de themadienst een afgerond geheel is.

______________________________________________________

OVER JOY FOR PEOPLE GOSPEL CHOIR:
Joy for People Gospel Choir is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al ruim 45 jaar wil Joy for People Gospel Choir het geloof in Jezus Christus op deze manier delen met anderen. In die jaren is de gospelgroep uitgegroeid tot een hecht en ambitieus koor met een goede reputatie in zowel binnen- als buitenland, die zich weet te onderscheiden door te streven naar muziek van hoge kwaliteit.

Met een koor van ongeveer twintig zangers, begeleid door een professionele band (piano, synthesizer, bas, gitaar, drums en een blazerssectie), kan Joy for People Gospel Choir grote diversiteit in het repertoire brengen: van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock, van a capella tot stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Deskundige licht- en geluidstechnici zorgen voor de 'finishing touch'.

De verbinding binnen de groep, de kwaliteit van de muziek en de kern van de boodschap leiden tot een intense beleving van het geloof.

Wilt u/ wil je Joy for People eens 'Live' komen beluisteren? Kom dan naar een van de optredens die u vindt in de concertagenda hiernaast.

Meer info? Kijk eens op onze site of mail ons.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Blackgospel Plaats: Dokkum Provincie: Friesland Prijs: op aanvraag Contact: Anneke Pander (Management) Foto: ©Pier Meindertsma Fotografie Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 54006 Naar site: 2667 Vernieuwd: 02 februari 2020  

Discografie:

1972-1985 diverse LP's
1986 Open up the Window
1989 Selection
1991 He's still the Same
1995 Wings
1996 CD-single
Hallelujah Song/Joy to the World
1997 Out of the Dark
2005 Bound Together *
2006 A Beautiful Promise (kerst CD)
2010 The Greatest Gift (kerst CD)*
2012 LIVE (DVD) *
2015 A Christmas Celebration (kerst EP/CD) *

* nog verkrijgbaar bij onze concerten