Joy for People Gospel Choir

NIEUWS:

Ben jij de inspirerende leider voor ons Gospel Choir met de ambitie om een onvergetelijke indruk achter te laten bij ons publiek?

WIE ZIJN WIJ
Joy for People Gospel Choir is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al meer dan 45 jaar wil Joy for People Gospel Choir op deze manier De prachtige Boodschap delen met ieder die het wil horen. In die jaren is de gospelgroep uitgegroeid tot een hecht en ambitieus koor met een goede reputatie in zowel binnen- als buitenland, die zich weet te onderscheiden door te streven naar muziek van hoge kwaliteit.
Met een koor van ongeveer twintig zangers, begeleid door een uitgebreide band (piano, synthesizer, bas, gitaar, drums en een blazerssectie), kan Joy for People Gospel Choir grote diversiteit in het repertoire brengen: van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock, van a capella tot stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Deskundige licht- en geluidstechnici zorgen voor de 'finishing touch'.
De verbinding binnen de groep, de kwaliteit van de muziek en de kern van de boodschap leiden tot een intense beleving van het geloof. Hieraan geven wij vorm door middel van themadiensten en concerten (kerst, pasen), medewerking verlenen aan kerkdiensten en het zelf organiseren van concerten, bijvoorbeeld in samenwerking met andere verenigingen. De frequentie waarin we optreden is wisselend, maar komt gemiddeld uit op 1 keer per maand.

WIJ BIEDEN
Een uitdaging bij een zeer gemotiveerd gospelkoor met een breed repertoire, dat beschikt over een unieke repetitielocatie, begeleidingsband en eigen apparatuur voor licht en geluid om professionele concerten te geven.

TAKEN
• geeft op een sturende wijze invulling aan zijn artistieke leiding tijdens de repetities en uitvoeringen;
• is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de zangkwaliteit van het koor;
• ontwikkelt visie op en geeft sturing aan repertoire ontwikkeling en arrangementen in samenwerking met de muziekcommissie;
• geeft zijn bijdrage op liturgische invulling in samenwerking met de liturgiecommissie;
• geeft sturing aan de technische invulling rond geluid in samenwerking met de technische commissie;
• signaleert, in afstemming met het bestuur, kansen en ontwikkelingen voor de vereniging;
• is samen met het bestuur verantwoordelijk voor het onderhouden van externe contacten;

NIEUWE DIRIGENT
• heeft affiniteit met de gospel muziek;
• is beschikbaar op maandagavond;
• heeft affiniteit met geluidstechniek
• heeft een conservatoriumopleiding of vergelijkbare opleiding op HBO-niveau gevolgd;
• beschikt over didactische vaardigheden om het koor nieuw repertoire aan te leren en de zangkwaliteit te verbeteren;
• kan tijdens uitvoeringen tegelijkertijd koor en begeleidende band dirigeren
• is bereid om in aanloop naar concerten extra repetities te leiden;
• kan koorpartijen digitaal inspelen zodat koorleden thuis kunnen studeren (prι);
• heeft een medebeslissende stem in het te zingen repertoire;
• kan een realistische planning maken van in te studeren stukken;

SOLLICITEREN
Zou jij de nieuwe dirigent van Joy for People Gospel Choir willen zijn? Stuur dan voor 19 januari 2019 je cv en motivatiebrief naar sollicitatie@joyforpeople.nl. Om de samenwerking tussen koor en dirigent optimaal te ervaren, bestaat de procedure uit een project periode op basis waarvan al dan niet een dienstverband kan worden afgesloten.


_______________________________________

'Be Inspired. The best story ever told.'

Speciaal voor het lustrumjaar 2017 is in eigen beheer het programma ‘Be Inspired! The best story ever told’ ontwikkeld. Dit originele programma voert de toeschouwer langs vele belangrijke gebeurtenissen uit het leven van Jezus.

Opmerkingen als: 'In ιιn woord geweldig', 'zeer onder de indruk' en 'kippenvel, wat indrukwekkend' kwamen uit de monden van het enthousiaste publiek dat bij de eerste twee uitvoeringen aanwezig was.

Mocht u/je interesse hebben om dit prachtige themaconcert naar uw kerk of evenement te halen, neem dan contact op met ons management. Contactinfo vind u helemaal onderaan onze website.

Wees er snel bij want we hebben nog maar een paar gaatjes in onze agenda!

Graag tot ziens!!
________________________________________________
Themadienst 'Is God online?'
Na het succes van de themadienst 'Neem de tijd' presenteert Joy for People een nieuwe themadienst. De titel van deze dienst is 'Is God online?'.
Facebook, WhatsApp, Instagram; de wereld van nu staat bol van de sociale media. We zijn constant 'online'. Deze middelen zouden onze communicatie moeten verdiepen maar is dit wel zo? En waar is God in deze digitale wereld? Waar is God in een wereld die beheerst wordt door verschillen? Is God online?

Joy for People zoekt met jou in de themadienst naar antwoorden op deze vragen. Een zoektocht met een kleurrijk karakter, net als de groep zelf. En net zo divers als jouw leefwereld. De dienst is een eigentijds programma met interactieve elementen en wordt volledig verzorgd door de groep. Muziek op hoog niveau aangevuld met het juiste licht en geluid zorgen er voor dat de themadienst een afgerond geheel is.

______________________________________________________

OVER JOY FOR PEOPLE GOSPEL CHOIR:
Joy for People Gospel Choir is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al ruim 45 jaar wil Joy for People Gospel Choir het geloof in Jezus Christus op deze manier delen met anderen. In die jaren is de gospelgroep uitgegroeid tot een hecht en ambitieus koor met een goede reputatie in zowel binnen- als buitenland, die zich weet te onderscheiden door te streven naar muziek van hoge kwaliteit.

Met een koor van ongeveer twintig zangers, begeleid door een professionele band (piano, synthesizer, bas, gitaar, drums en een blazerssectie), kan Joy for People Gospel Choir grote diversiteit in het repertoire brengen: van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock, van a capella tot stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Deskundige licht- en geluidstechnici zorgen voor de 'finishing touch'.

De verbinding binnen de groep, de kwaliteit van de muziek en de kern van de boodschap leiden tot een intense beleving van het geloof.

Wilt u/ wil je Joy for People eens 'Live' komen beluisteren? Kom dan naar een van de optredens die u vindt in de concertagenda hiernaast.

Meer info? Kijk eens op onze site of mail ons.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Blackgospel Plaats: Dokkum Provincie: Friesland Prijs: op aanvraag Contact: Anneke Pander (Management) Foto: ©Bote Sape Schoorstra Fotografie Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 51290 Naar site: 2090 Vernieuwd: 30 december 2018  

Discografie:

1972-1985 diverse LP's
1986 Open up the Window
1989 Selection
1991 He's still the Same
1995 Wings
1996 CD-single
Hallelujah Song/Joy to the World
1997 Out of the Dark
2005 Bound Together *
2006 A Beautiful Promise (kerst CD)
2010 The Greatest Gift (kerst CD)*
2012 LIVE (DVD) *
2015 A Christmas Celebration (kerst EP/CD) *

* nog verkrijgbaar bij onze concerten