Black Gospelkoor Miracles

Ons koor heeft rond de 60 enthousiaste leden. Miracles verleent graag haar medewerking aan kerkdiensten; Marathondienst, Evangelisatiedienst, Kerst, Pasen, Pinksteren enz. Ook treden we op bij samenkomsten rond bijzondere levensmomenten (rouw, trouw, doop, belijdenis). Daarnaast vinden we het een eer Zijn naam te verhogen tijdens concerten en Praiseavonden. We treden graag op in kerkdiensten, op festivals en andere evenementen, om daar op een levendige manier het evangelie te verkondigen.

Miracles staat onder leiding van Chesron Ledes en we worden begeleid door onze eigen live band!

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Blackgospel Plaats: Woerden Provincie: Zuid-Holland Contact: Monique Kleinveld Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 6073 Naar site: 1312 Vernieuwd: 16 januari 2019  

Concertagenda:

Zaterdag 06 april 2019
Rotterdam - 19.00 uur - De Marathon Kerkdienst is een kerkdienst, die aan de vooravond van de NN Marathon Rotterdam wordt gehouden en bedoeld voor zowel lopers als supporters van lopers. Geïnspireerd door vergelijkbare diensten in Berlijn, Londen en New York is deze dienst in 2006 ook naar Rotterdam gehaald. De kerkdienst is uiteraard voor iedereen toegankelijk, maar wel gericht op lopers en hun supporters en duurt ongeveer een uur. Er wordt gebeden en een aantal vlot in het gehoor liggende liederen worden gezongen. Als koor zullen we deze dienst onderstuenen met diverse Engelstalige blackgospel nummers. De ‘preek’ is een bezinning op de grote loop van de volgende dag. Tijdens die bezinning wordt in de spiegel gekeken: zowel die van de Bijbel als die van de Marathon zelf. Voorgangers zijn Hubert Berbée en Guus Koelman. Na afloop is er gelegenheid ook iets te drinken: koffie, thee, of fris. Dé plek om elkaar verder te ontmoeten, verwachtingen en loopervaringen uit te wisselen. Voor een echt goede voorbereiding kan deze dienst natuurlijk niet worden gemist!
» Meer info
  Zondag 13 oktober 2019
Zwammerdam - 09.30 uur - Op 13 oktober 2019 zijn we te gast in de ochtenddienst van de Protestantse gemeente Zwammerdam. Aanvang van de dienst is 10.00 uur.
» Meer info