Gospelkoor His Voice

Gospelkoor His Voice uit Alblasserdam bestaat al sinds augustus 1996 en telt gemiddeld 80 leden die enthousiast en vol beleving het evangelie zingend willen uitdragen.

Maar ook de gezelligheid tijdens de repetities en de onderlinge band zijn belangrijk voor de koorleden. En niet te vergeten serieus repeteren voor de geplande optredens. Meestal zijn er wel MP3 opnames om thuis te beluisteren en te oefenen.

De muzikale leiding is in handen van Jaco Mulder uit Emmeloord en het koor wordt begeleid door een band bestaande uit (bas)gitaar, piano en slagwerk en/of door tracks.

Het repertoire van het koor is zeer afwisselend. Van rustige a-capella nummers tot swingende gospels. "His Voice" brengt vaak iets unieks, omdat veel van de liederen door onze eigen dirigent zijn geschreven of gearrangeerd. Om een zo breed mogelijk publiek te bereiken, worden de meeste liederen gezongen in het Nederlands en Engels.

Naast het organiseren van eigen concerten, verleent "His Voice" regelmatig haar medewerking aan kerkdiensten en verschillende andere Christelijke activiteiten. Zo heeft het koor meegewerkt aan diverse opnames van het EO televisieprogramma “Nederland zingt”.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Alblasserdam Provincie: Zuid-Holland Contact: Willem Romijn Foto: His Voice Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 12331 Naar site: 1856 Vernieuwd: 29 oktober 2021  

Discografie:

- Flame of Love (2006)
- His Voice Live CD (uitverkocht)
- Child of Calvary (In samenwerking met Chr. Jongerenkoor "de Morgenster" uit Oud-Alblas en meisjeskoor "Bel Canto" uit Nieuw-Lekkerland)