The Young Christian Singers

Enthousiasme, passie en beleving, dat zijn de woorden die van toepassing zijn op gospelkoor The Young Christian Singers uit Leeuwarden. De bron van deze woorden is gelegen in de manier waarop we als groep ons geloof willen uitdragen.

Dat doen we in samenwerking met u. Wij werken graag mee in uw gemeente aan een dienst of bieden een compleet verzorgde dienst via één van onze themadiensten. De diensten kennen als verbindende factor muziek en actuele teksten die gebaseerd zijn op onze Bron, Jezus Christus.

Het gospelkoor bestaat uit circa 30 zangers en zangeressen en wordt begeleid door een ervaren band van 4 muzikanten met drums, bas, piano, gitaar. Dirigent is Wilco Kloosterman uit Leeuwarden.

The Young Christian Singers heeft een origineel en gevarieerd repertoire. Dit repertoire bevat ballads, negro spirituals, vlotte gospel en ook een scala aan samenzangliederen. Met dit gevarieerde repertoire kan goed aangesloten worden op het thema van een dienst.
Onze liturgiecommissie overlegt hierover voorafgaand aan een dienst met u. Ook het verzorgen van begeleiding van de dienst met onze band behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u een volledige dienst laten verzorgen? Dat kan! The Young Christian Singers heeft twee themadiensten en een Kerstzangdienst uitgewerkt waarmee we een volledige dienst voor u kunnen verzorgen. Lees hierover meer op onze website.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met onze contactpersoon.
Tel: 0511432753 / 0612034383

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Blackgospel Plaats: Leeuwarden Provincie: Friesland Prijs: in overleg Contact: Jantina Oost 0511-432753 Foto: Jannes Boonstra Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 54308 Naar site: 3219 Vernieuwd: 04 november 2021  

Discografie:

 

Concertagenda:

Zondag 13 februari 2022
Optie Leeuwarden - - optie
  Zondag 13 maart 2022
Stiens, Talant - 14:00 uur - Gospelkoor The Young Christian Singers verleent haar medewerking aan de dienst
  Zondag 27 maart 2022
Oosthem - 9:30 uur - The Young Christian Singers verzorgen een dienst met hun themaprogramma rondom Pasen: Forgiven
  Zondag 10 april 2022
Nes/ Wierum - 9:30 uur - The Young Christian Singers verzorgen een dienst met hun themaprogramma rondom Pasen: Forgiven
  Zondag 25 september 2022
Franeker, Martinikerk - 10:00 uur - optie: Gospelkoor The Young Christian Singers werkt mee aan een bijzondere dienst.
  Zaterdag 24 december 2022
Hemelum - - Gospelkoor The Young Christian Singers verzorgt een kerstzangdienst met het thema: Het mysterie van kerst