The Young Christian Singers


2018: een vooruitblik
Gospelkoor The Young Christian Singers kan terugzien op een prachtig jubileumjaar. Het 40 jarig bestaan heeft op diverse manieren en in verschillende vormen aandacht gekregen.
Het jaar 2018 heeft het nodige in petto. De eerste optredens in het jaar 2018 zitten er al weer op en er staat nog het nodige op de planning.
We bereiden ons voor op de paasperiode, waarin we ons themaprogramma ‘Offering’ op 4 plaatsen (Dokkum, Kraggenburg ,Drachten en Bitgummole )gaan uitvoeren. Verder zijn we aan het einde van het seizoen 2017/2018 van de partij in de feesttenten van Warten en Marrum. Een belangrijk moment in dit seizoen is het concert dat we organiseren met het Duitse gospelkoor The Glory Voices uit Wilhelmshafen (Voslapp). Een internationaal treffen van twee enthousiaste gospelkoren die samen het beste van hun repertoire zullen laten horen.
Na de zomer werken we opnieuw met een fantastisch projectkoor toe naar de 5e editie van Gospel Event Leeuwarden. Een lustrumviering die een bijzonder en feestelijk karakter krijgt.
Volg voor al onze activiteiten de agenda via onze website en kijk voor actuele informatie ook op onze Facebook pagina.
——————————————————————————————————-

Enthousiasme, passie en beleving, dat zijn de woorden die van toepassing zijn op gospelkoor The Young Christian Singers uit Leeuwarden. De bron van deze woorden is gelegen in de manier waarop we als groep ons geloof willen uitdragen. Dat doen we in samenwerking met u. Wij werken graag mee in uw gemeente aan een dienst of bieden een compleet verzorgde dienst via ιιn van onze themadiensten. De diensten kennen als verbindende factor muziek en actuele teksten die gebaseerd zijn op onze Bron, Jezus Christus.
Het gospelkoor bestaat uit circa 30 zangers en zangeressen en wordt begeleid door een ervaren band van 5 muzikanten met drums, bas, piano, gitaar, percussie en synthesizer.
Dirigent is Wilco Kloosterman uit Leeuwarden.
The Young Christian Singers heeft een origineel en gevarieerd repertoire. Dit repertoire bevat ballads, negro spirituals, vlotte gospel en ook een scala aan samenzangliederen. Met dit gevarieerde repertoire kan goed aangesloten worden op het thema van een dienst.
Onze liturgiecommissie overlegt hierover voorafgaand aan een dienst met u. Ook het verzorgen van begeleiding van de dienst met onze band behoort tot de mogelijkheden.
Wilt u een volledige dienst laten verzorgen? Dat kan!
The Young Christian Singers heeft o.a. 3 themadiensten en een Kerstzangdienst uitgewerkt waarmee we een volledige dienst voor u kunnen verzorgen. Lees hierover meer op onze website..
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met onze contactpersoon.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Blackgospel Plaats: Leeuwarden Provincie: Friesland Prijs: in overleg m Contact: Jantina Oost 0511-432753 Foto: Dylan Rurenga Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 46812 Naar site: 1752 Vernieuwd: 10 februari 2018  

Discografie:

 

Concertagenda:

Zondag 13 mei 2018
Leeuwarden, De Fontein, Goudenregenstraat 77 - 10:00 uur - Gospelkoor The Young Christian Singers verzorgt de dienst met haar Themaprogramma: Who Cares?
» Meer info
  Zondag 20 mei 2018
Damwoude, Doniaweg 34 9104GM - 9:30 uur - Gospelkoor The Young Christian Singers verleent haar medewerking aan de Pinksterviering
  Zondag 17 juni 2018
Marrum, feesttent - 19:00uur - Gospelkoor The Young Christian Singers verleent haar medewerking aan de dienst in de feesttent.
  Zaterdag 23 juni 2018
Leeuwarden, Bethelkerk Huizumerlaan 102 8934 BK - 20:00uur - The Young Christian Singers geven samen met The Glory Voices uit Wilhelmshaven-Voslapp, Duitsland een concert.
  Zondag 01 juli 2018
Wartena, Feesttent - 9:30/ 10:00 uur - Gospelkoor The Young Christian Singers verzorgt de dienst in de feesttent met haar themaprogramma: Glorious Day
  Zondag 14 oktober 2018
Leeuwarden, Kurioskerk, Julianalaan 38, 8932AA - 9:30 uur - Gospelkoor The Young christian Singers verzorgt de dienst met het themaprogramma: Glorious Day
  Zondag 11 november 2018
Franeker, Martinikerk, Breedeplaats2, 8801LZ - 10:00uur - Gospelkoor The Young Christian Singers verleent haar medewerking aan de kerkdienst
  Zondag 09 december 2018
Leeuwarden, Zuidvliet 14, 8921BL - 9:30 uur - Gospelkoor The Young Christian Singers verzorgt een Kerstzangdienst met het thema: Het Mysterie van Kerst
  Maandag 24 december 2018
Eastermar, Hκge Stins - - Gospelkoor The Young Christian Singers verzorgt een Kerstzangdienst met het thema: Het Mysterie van Kerst.
  Zondag 21 april 2019
Leeuwarden, Zuidvliet 14, 8921BL - 9:30 uur - Gospelkoor The Young Christian Singers verzorgt de dienst met een themaprogramma rondom Pasen