Gospelkoor Sjammasj

In maart 1974, dit jaar dus 47 jaar geleden, werd het Interkerkelijk Gospelkoor Sjammasj uit Leeuwarden-Huizum opgericht. Sjammasj is Hebreeuws voor 'dienaar' en is tevens de naam voor de voorste arm van de chanoeka-kandelaar. Hiermee worden de andere kaarsen aangestoken en zo willen ook wij het licht uitdragen.

Het koor bestaat momenteel uit ongeveer 20 leden, een pianist, een gitarist, een basgitarist en een drummer. Sjammasj staat onder leiding van Piet Marinus.

Wij zijn een enthousiast gospelkoor uit Leeuwarden met een eigen combo. Elke vrijdagavond repeteren wij van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Kurioskerk te Leeuwarden. Lijkt het je leuk om ook mee te doen, kom dan gerust een keer kijken.

Wij verlenen medewerking aan diensten, maar bieden ook verschillende volledig verzorgde themadiensten aan. Er is een themadienst voor het hele jaar, maar ook een themadienst voor de tijd rond Pasen.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Leeuwarden Provincie: Friesland Prijs: Op aanvraag Contact: Els Feenema Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 20068 Naar site: 2974 Vernieuwd: 29 oktober 2021