Gospelkoor Reflection

Sinds 1995 is Gospelkoor Reflection een feit. Bestond het koor in het begin uit zon 20 leden, momenteel lig het ledenaantal op 50 personen

Jan Bode uit Tollebeek viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als dirigent. Veruit het grootste deel van die tijd is Jan dirigent van Gospelkoor Reflection, ook uit Tollebeek, dat in 2020 jubileert. En hoe kunnen dirigent en koor het beste hun dankbaarheid tonen en hun vreugde vieren? Natuurlijk met muziek!

Daarom hebben wij op 15 en 16 november 2019 twee prachtige concerten met tevens een cd presentatie gegeven. Deze cd heeft de titel "God" mee gekregen die Naam die alles omvat waar wij voor staan en zingen.

17 april.
Wij starten weer na coronatijd met onze optredens. Wij hopen dat wij binnenkort weer meer nieuws over ons koor te mogen delen en met elkaar in goede gezondheid een Nieuw begin mogen maken.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Tollebeek Provincie: Flevoland Prijs: 325,- Contact: Willy Burgler Foto: Foto Caroline Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 1784224 Naar site: 1583740 Vernieuwd: 15 april 2022  

Discografie:

"Dwars door het vuur" (2000)
"Omdat ik geloof" (2004)
"In het stro"(2006)
"Een nieuw begin" (2009)
"Good News"(2012)
"Het verhaal van de Messiah"(2014}
"Deel Zijn Liefde"(2016)
"God"(2019)
 

Concertagenda:

Zondag 20 november 2022
Borger - 19.00 uur - Welkomstdienst Goede Herder kerk. Hoofdstraat 11 Borger