Gospelkoor Reflection

Sinds 1995 is Gospelkoor Reflection een feit. Bestond het koor in het begin uit zon 20 leden, momenteel lig het ledenaantal op 80 personen

Jan Bode uit Tollebeek viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als dirigent. Veruit het grootste deel van die tijd is Jan dirigent van Gospelkoor Reflection, ook uit Tollebeek, dat in 2020 jubileert. En hoe kunnen dirigent en koor het beste hun dankbaarheid tonen en hun vreugde vieren? Natuurlijk met muziek!
Daarom hebben wij op 15 en 16 november 2019 twee prachtige concerten met tevens een cd presentatie gegeven. Deze cd heeft de titel "God" mee gekregen die Naam die alles omvat waar wij voor staan en zingen.









Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Tollebeek Provincie: Flevoland Prijs: 325,- Contact: Willy Burgler Foto: Foto Caroline Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 912397 Naar site: 608356 Vernieuwd: 22 april 2020  

Discografie:

"Dwars door het vuur" (2000)
"Omdat ik geloof" (2004)
"In het stro"(2006)
"Een nieuw begin" (2009)
"Good News"(2012)
"Het verhaal van de Messiah"(2014}
"Deel Zijn Liefde"(2016)
"God"(2019)
 

Concertagenda:

Zondag 13 december 2020
Stiens - 19:00 uur - Kerstconcert in de PG Stiens
  Donderdag 24 december 2020
Ens - 21.30 uur - kerstnachtviering bij de PKN de Zaaier Ens
  Vrijdag 24 december 2021
Emmeloord - 21.30 uur - Kerstnachtviering in de PKN De Ontmoeting Emmeloord