Leonie en Henk

Al een paar jaar zingt en speelt Leonie in regelmatig in diensten in heel Nederland, begeleid door haar vaste pianist Henk Lip.
Ze proberen zich te onderscheiden door écht onderdeel te zijn van een dienst, door zo goed mogelijk aan te sluiten bij het thema of de Schriftlezing. Doordat ze al zo lang samen optreden zijn ze goed op elkaar ingespeeld en hebben ze een enorm liedrepertoire. Eigen nummers, covers, samenzangbegeleiding: (bijna) alles kan! Het is zelfs mogelijk Leonie een volledige dienst te laten verzorgen al ambassadeurs namens ontwikkelingsorganisatie World Vision.

Contact maken met de mensen in de kerk/zaal is Leonie haar talent en een belangrijk doel tijdens diensten. Het raakt als het persoonlijk wordt!
Leonie en Henk spelen ook met heel veel plezier in trouwdiensten en bij andere bijzondere gelegenheden.

Bezoek de website om meer te lezen. Bekijk daar ook de musicals die Leonie & Henk samen schreven ('Johannes de Doper' en ' Sara'). Wie weet tot ziens in uw eigen gemeente!

Gegevens:

Categorie: Duo Genre: Pop Plaats: Emmeloord Provincie: Flevoland Prijs: Vanaf €200 Contact: Leonie van den Berg Foto: Pim van den Maden Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 13669 Naar site: 1971 Vernieuwd: 28 november 2019