Leonie

Ik ben Leonie van den Berg, schrijver en zangeres van Nederlands- en Engelstalige luisterliedjes. Met mijn vaste pianist Henk Lip breng ik al jaren troost, hoop en een glimlach in de kerken die we bezoeken.

Ik schrijf liedjes met een boodschap, vaak over persoonlijke thema’s. Het geloof speelt een grote rol in mijn leven en dit is terug te horen in de teksten. Ik bespeel verschillende instrumenten, maar laat me meestal begeleiden zodat ik mij kan focussen op het overbrengen van de inhoud.

We treden niet voor je op, maar we beleven de dienst samen met je. Dat verschil kun je horen en voelen! Wat ik zeg en zing sluit aan bij de beleving van de Protestantse kerk. Hier ben ik zelf thuis en we horen vaak de wens dat de muziek aansluit bij de eigen ‘taal’ en gebruiken. Daarom richten we ons speciaal op Protestantse gemeentes.

Henk is een ervaren pianist, die mij en alle samenzang begeleidt. Door onze jarenlange, nauwe samenwerking en vriendschap kunnen we perfect inspelen op wensen. En ook op het moment zelf passen we de plannen eenvoudig aan als dit nodig is. Zo zijn we écht een aanvulling op de dienst of viering!

Ik woon met David en onze 3 kinderen in Emmeloord. Samen met Henk schreef ik 2 musicals en verschillende projectliederen voor Christelijke organisaties. Ook zijn we enthousiaste ambassadeurs van World Vision. Naast alle activiteiten als zangeres/liedjesschrijver werk ik in het onderwijs.

Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Pop Plaats: Emmeloord Provincie: Flevoland Prijs: Vanaf €295 Contact: Leonie van den Berg Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 15782 Naar site: 3299 Vernieuwd: 18 januari 2024  

Concertagenda:

Zondag 09 juni 2024
Westerhaar - 19:00 - We verzorgen de volledige dienst
» Meer info
  Zondag 16 juni 2024
Oostvoorne - 10:00 - We verzorgen de volledige dienst
» Meer info
  Zondag 30 juni 2024
Puttershoek - 10:00 - We verzorgen deze dienst namens World Vision Nederland, waar we ambassadeur voor zijn.
» Meer info
  Zondag 07 juli 2024
Eemdijk - 10:00 - We verzorgen de muziek in deze dienst
» Meer info
  Zondag 14 juli 2024
Enter - 10:00 - We verzorgen de volledige dienst
» Meer info
  Zondag 14 juli 2024
Enter - 10:00 - We verzorgen de volledige dienst
» Meer info