IPB - Ichthus Praise Band

De Ichthus Praise Band

is een Christelijke band uit Rotterdam en omstreken. We spelen voornamelijk praise & worship muziek in een geheel eigen stijl. Dit houdt in: mooie traditionele opwekkingsliederen maar ook moderne en eigentijdse christelijke liederen.

Ons doel is de grootheid van God en de liefde van de Here Jezus uitdragen door middel van muziek. Dit willen we graag doen door en tijdens het begeleiden van praise-avonden, jeuddiensten en sing-in's in de weekenden (uitgezonderd de zondagochtenden).

De band is opgericht in 2000 en heeft in die tijd diverse optredens verzorgd in o.a. Rotterdam, Nieuwpoort/Langerak, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel.

In samenwerking met een lokale (jeugd/evangelisatie) commissie is een gevarieerd programma-aanbod bespreekbaar. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden voor een compleet avondvullend programma inclusief licht, geluid en een sfeervolle presentatie van de te zingen liederen.

Meer weten? of ons boeken? Klik dan gauw verder naar onze website.

Gegevens:

Categorie: Praiseband Genre: Worship / Praise Plaats: Rotterdam en omstreken Provincie: Zuid-Holland Prijs: zie website Contact: Wim van Apeldoorn Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 22188 Naar site: 1596 Vernieuwd: 22 mei 2011