IGK Revival

Interkerkelijk Gospelkoor Revival is officiŽel als vereniging opgericht op 26 juni 1986. Wat klein begonnen is groeide in no-time uit tot een groot koor. Momenteel zijn we met rond de 35 leden, tussen de 15 en 65 jaar.

We repeteren elke dinsdagavond van 20.00-22.00 uur in 'de Ontmoeting', aan de Parklaan 1 te Zaandijk. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten voor een drankje.

Wij zingen vooral Engelstalige gospelmuziek van diverse artiesten. We treden gemiddeld eens per maand op tijdens een kerkdienst binnen of buiten de Zaanstreek. Tijdens optredens worden we begeleid door ons eigen combo bestaande uit piano, bas, drums, gitaar en dwarsfluit. Bij gelegenheid uitgebreid met hoorn, trompet, trombone en saxofoon.

We hebben jaren geleden twee eigen CD's opgenomen, hebben in het concertgebouw en de gevangenis gezongen, en werken regelmatig mee aan de volkskerstzang in Zaandam.

In 2004 en 2005 hebben we de musical 'The Road to Bethlehem' uitgevoerd, o.a. samen met The Young Spirit Singers.

Op 16 juni 2007 hebben we ons 20-jarig jubileumjaar afgesloten met een concert in samenwerking met Rob Favier.

november 2011 EXPERIENCING GOD. Een prachtige musical over het krijgen van een relatie met en het ervaren van de God van Abraham, Izašk en Jakob:

2013: concert Just Revival

Wil jij ook zingend van je geloof getuigen? Kom dan eens langs! Ook als je dat nog niet zo zeker weet ben je van harte welkom om eens een oefenavond mee te maken. Nieuwe leden (en mannen helemaal!) zijn van harte welkom!

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Zaandijk Provincie: Noord-Holland Prijs: vanaf Ä225 Contact: Greetje Haanstra (secretaris) Foto: Revival Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 12010 Naar site: 3162 Vernieuwd: 30 januari 2015