Gospelkoor Eternal Joy

Gospelkoor Eternal Joy bestaat uit jonge mensen die geloven in Jezus Christus onze Heiland en Zaligmaker. Dat geloof willen we uitdragen door het zingen van vooral Opwekkingsliederen en Gospels in het Nederlands en in het Engels.

Onder de enthousiaste leiding van dirigent Tim van Dorst leren we tijdens de repetities de liederen. Tim begeleidt ons dan op de piano.

Tijdens optredens worden we begeleid door Tim op de piano, een combo op verschillende muziekinstrumenten of door een band. Deze optredens vinden hoofdzakelijk binnen Rijssen plaats maar ook buiten Rijssen zijn er optredens geweest zoals in Nijverdal, Enschede, Bunschoten-Spakenburg, Den Ham, Hellendoorn......

We zingen dan als koor alleen maar ook soms samen met andere koren of muziekgroepen. Om het jaar verzorgen we Kerstavondzangdienst in de Schildkerk te Rijssen.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Rijssen Provincie: Overijssel Prijs: 200,00 en Contact: Willem Mensink Foto: Ger Siemerink Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 4747 Naar site: 2282 Vernieuwd: 01 april 2022  

Concertagenda:

Zondag 16 oktober 2022
Den Ham (Ov.) - 10.00 uur - Eternal Joy haar verleent haar medewerking aan een themadienst in de Hervormde Kerk, Brink 4, 7683 BP Den Ham (Ov.) Aanvang van de dienst is 10.00u. Van harte welkom.
» Meer info
  Zaterdag 05 november 2022
Apeldoorn - 14.00 uur - De KCZB organiseert vandaag de Gospel-Impuls in gebouw 055, Condorweg 1, 7332 AC Apeldoorn. Samen met Eternal Joy zullen 10 andere koren hun liederen ten gehore brengen in een middag- of avondprogramma. Eternal Joy zal 's middags vanaf 14.00u haar opwachting maken. De entree is gratis, wel is er een collecte voor de bestrijding van de onkosten. Wees welkom!
» Meer info
  Zondag 20 november 2022
Enschede - 18.30 uur - Eternal Joy verleent haar medewerking aan een themadienst in de VBG De Schuilplaats, Hertmebrink 8, 7544 DC Enschede. De aanvang van deze dienst is 18.30u en iedereen is van harte welkom!
» Meer info