Gospelkoor Eternal Joy

Gospelkoor Eternal Joy bestaat uit jonge mensen die geloven in Jezus Christus onze Heiland en Zaligmaker. Dat geloof willen we uitdragen door het zingen van vooral Opwekkingsliederen en Gospels in het Nederlands en in het Engels.

Onder de enthousiaste leiding van dirigent Tim van Dorst leren we tijdens de repetities de liederen. Tim begeleidt ons dan op de piano.

Tijdens optredens worden we begeleid door Tim op de piano, een combo op verschillende muziekinstrumenten of door een band. Deze optredens vinden hoofdzakelijk binnen Rijssen plaats maar ook buiten Rijssen zijn er optredens geweest zoals in Nijverdal, Enschede, Bunschoten-Spakenburg, Den Ham, Hellendoorn......

We zingen dan als koor alleen maar ook soms samen met andere koren of muziekgroepen. Om het jaar verzorgen we Kerstavondzangdienst in de Schildkerk te Rijssen.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Rijssen Provincie: Overijssel Prijs: € 200,00 en Contact: Willem Mensink Foto: Ger Siemerink Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 4531 Naar site: 2166 Vernieuwd: 01 april 2022  

Concertagenda:

Zaterdag 21 mei 2022
Rijssen - 19.30 uur - Zaterdag 21 mei 2022 Rijssen - 19.30 uur - JOHANNES DE HEER ZANGAVOND De liederen uit de bundel van Johannes de Heer zijn over het algemeen bekend en geliefd in Christelijk Nederland. In veel kerken worden ze nog wekelijks gezongen, in andere kerken zijn ze wat meer op de achtergrond verdwenen. Dat neemt niet weg dat voor veel mensen de melodieën aansprekend en de teksten geliefd zijn. Een herkenbare wijs die uitnodigt om mee te zingen. Samen met ds. Theo Niemeijer organiseert Maarten zangavonden waarbij de liederen uit de bundel van Johannes de Heer centraal staan. Theo Niemeijer is nauw verwant met het werk van Johannes de Heer. Jarenlang was hij directeur van Het Zoeklicht, opgericht door Johannes de Heer. Nog steeds is hij daaraan verbonden als redacteur. Tijdens de zangavonden vertelt Theo Niemeijer over het ontstaan van de welbekende liedbundel en geeft hij u een inkijk in het leven van Johannes de Heer. Maarten Barneveld omlijst de liederen muzikaal middels diverse improvisaties en bewerkingen op orgel. Het programma is opgebouwd volgens de thematiek die Johannes de Heer volgde: Verzoening, Vervulling en Verlossing. Eternal Joy zal aan het begin één lied zingen. Aanvang zangavond: 19:30 uur De deuren van de Schildkerk zijn om 19:00 uur open.
» Meer info