Gospelkoor Eternal Joy

Gospelkoor Eternal Joy bestaat uit jonge mensen die geloven in Jezus Christus onze Heiland en Zaligmaker. Dat geloof willen we uitdragen door het zingen van vooral Opwekkingsliederen en Gospels in het Nederlands en in het Engels.

Onder de enthousiaste leiding van dirigent Tim van Dorst leren we tijdens de repetities de liederen. Tim begeleidt ons dan op de piano.

Tijdens optredens worden we begeleid door Tim op de piano, een combo op verschillende muziekinstrumenten of door een band. Deze optredens vinden hoofdzakelijk binnen Rijssen plaats maar ook buiten Rijssen zijn er optredens geweest zoals in Nijverdal, Enschede, Bunschoten-Spakenburg, Den Ham, Hellendoorn......

We zingen dan als koor alleen maar ook soms samen met andere koren of muziekgroepen. Om het jaar verzorgen we Kerstavondzangdienst in de Schildkerk te Rijssen.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Rijssen Provincie: Overijssel Prijs: € 200,00 en Contact: Willem Mensink Foto: Berdien Valk Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 5912 Naar site: 2912 Vernieuwd: 17 november 2023