Ralph met nieuwe cd in Theater De Flint

14 febRalph & Band + support act
Theater De Flint
zaterdag, 6 mei 2006

Met diverse hits in binnen- en buitenland (2 platina en 1 gouden plaat in de VS) en inmiddels meer dan 10 albums op zijn naam, is Ralph uitgegroeid tot een bekende singer/songwriter. Hij ontving in Amerika een Dove Award voor zijn song 'Testify to love' en Sir Cliff Richard zette Ralph's song 'She's all mine' op zijn laatste album.

Liefhebbers van Ralph en zijn muziek hebben er even op moeten wachten, maar nu is het dan bijna zover: op zaterdag 6 mei a.s. presenteert Ralph zijn gloednieuwe album getiteld: 'Never say never'. Samen met zijn voltallige band belooft het een prachtig concert te worden. De avond wordt geopend met een verrassende support act en verder zullen op uitnodiging van Ralph een aantal muzikale gasten (uit binnen- en buitenland) het podium betreden.


Na 2 succesvolle Nederlandstalige albums, nu weer een Engelstalige cd van Ralph. Dit mag in eerste instantie misschien een verrassende wending lijken voor de liefhebbers van de vaak indringende teksten van zijn laatst verschenen Nederlandstalige albums, inhoudelijk ligt deze plaat ook weer in dezelfde lijn. De paradoxen van het leven waar iedereen mee te maken heeft zijn terug te vinden in de meeste songs en dat maakt dit album wederom tot een perfecte mix die voor zowel jong als oud heerlijk in het gehoor ligt.

De theaterzaal van De Flint - die net binnen de oude stadswal in het centrum van Amersfoort ligt - biedt maximaal 800 bezoekers een comfortabele 1e, 2e of 3e rang zitplaats (tevens goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers). Het theater is goed bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer en biedt voldoende parkeergelegenheid in de achterliggende parkeergarage.

Voorafgaand aan het concert kan de bezoeker tegen een aantrekkelijke prijs een 3-gangen diner nuttigen in het sfeervolle theatercafé van De Flint. (voor informatie en reserveringen email:info@themusicdrive.nl).

Informatie : Telefoon :The Music Drive | telnr. 0318-617639
E-mail : info@themusicdrive.nl
Website : www.ralphvanmanen.nl
Reserveringen : www.interticket.nl
--------------------------
Datum: 14 februari 2006 Website: www.ralphvanmanen.nl