Ouder werk van Ralph van Manen nu op twee dubbel-albums

12 okt
Arjan van den Bijgaart, directeur van het platenlabel Ecovata, heeft onlangs maar liefst 2 dubbelcd's uitgebracht met ouder werk van de bekende gospelzanger Ralph van Manen en Target. Ecovata heeft een bijzondere band met dit project, het platenlabel is namelijk ontstaan uit het werk van de gospelband Target waarin Ralph de leadzanger was. Van den Bijgaart zelf was in die tijd drummer van Target.

Van Ralph van Manen zijn vier van zijn succesvolle albums uit de jaren negentig als dubbel-cd verkrijgbaar. Alle cd’s zijn volledig remastered, en dat is te horen, de cd's klinken perfect. En als extra zijn per dubbel-cd vier gloednieuwe bonustracks toegevoegd. De 2-cd boxen 'Live (un)plugged/Old feet new shoes' en 'Language of love/Vessel of weakness' kosten slechts € 14,50 p/st.

Ralph van Manen is nog steeds het visitekaartje van de Nederlandse gospelmuziek. Sinds hij in 1993 startte met zijn solo carrière is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse gospelmuziek. Maar ook internationaal maakte Ralph furore met zijn lied “Testify to Love”. Hij kreeg er zelfs een Dove-Award voor! Nog steeds wordt hij regelmatig gevraagd als songwriter, en blijft hij zelf heerlijke muziek maken.
--------------------------
Datum: 12 oktober 2008 Website: www.ralphvanmanen.nl