Rob Favier organiseert cd-presentatiefeest

26 mei
Op 15 juni zal Rob Favier een gratis presentatieconcert geven rondom zijn nieuwe cd “Zo groen als gras”. Hij zal worden begeleid door een elfkoppige band. Ook de band Zondag, het koor Lighthouse en zanger Gerald Troost zullen hun medewerking verlenen.

De toegang is gratis op zaterdag 15 juni. Het concert wordt gehouden in de Aula van CSG “De Lage Waard”, Vijzellaan 4 te Papendrecht. Vanaf 15 uur wordt er samen gezongen met de band ZONDAG. Deze 8 mensformatie heeft al op veel verschillende evenementen en voor veel organisaties mogen spelen. Ook worden ze vaak benaderd voor jeugddiensten, tentdiensten of andere speciale samenkomsten. Het doel van ZONDAG is op een eigentijdse wijze de ontmoeting met God vieren door het zingen van bekende liederen. Dit alles op een ontspannen en laagdrempelige manier. Verder zijn er korte optredens van het koor Lighthouse uit Helmond en van Gerald Troost.

Na de pauze tot ongeveer 17.30 uur: concert ‘ZO GROEN ALS GRAS’ met live-band.
Vanaf 17.30 uur: ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje.

U kunt zich opgeven via www.robfavier.nl, waar u ook een gratis lied van het album kunt downloaden. Voor kinderoppas wordt, indien gewenst, gezorgd.

‘Zo groen als gras’ bevat 15 liedjes en is goed voor bijna een uur luistergenot. Met deze productie onderstreept Rob weer eens dat hij een geheel eigen plaats inneemt binnen de christelijke muziek- en theaterwereld. Rob zegt zelf over het album: “Het is de zoektocht van een kleine mens in het enorme weiland van de wereld, waar hij blootgesteld wordt aan regen en wind, maar ook mag genieten van de warmte van een stralende zon. Die mens ben ik. Die mens ben jij. Telkens ontdek ik weer dat Gods liefde al mijn verwachtingen overtreft.. Ik hoop nooit het punt te bereiken waarop ik me verbeeld dat ik het allemaal wel weet, want dat is het einde van de verwondering. Gelukkig voel ik me wat dat betreft nog steeds een beginneling, oftewel: Zo groen als gras.”
--------------------------
Datum: 26 mei 2013 Website: www.robfavier.nl