Reni en Elisa Krijgsman organiseren conferentie Hemeltijd

29 aug
Reni & Elisa Krijgsman, bekend van Opwekking, houden van 25 tot en met 27 september de conferentie Hemeltijd op christelijk conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Het is een weekend met aanbidding, workshops en seminars. Geestelijke verdieping en inspiratie is de rode draad van deze dagen.

Met Hemeltijd komen christenen uit allerlei verschillende kerken bij elkaar om God te aanbidden. Het is een tijd om God te ontmoeten en samen op te trekken. Op het programma staat muziek, seminars, workshops, momenten van stilte en tijden om samen door elkaar God te aanbidden.

Reni en Elisa Krijgsman zijn vooral bekend vanwege hun lange betrokkenheid bij de jaarlijkse Opwekkingsconferentie. Sinds 2010 is Elisa Krijgsman producer en muziekleider van de Opwekkingsmuziek. Ook is hij producer van onder meer de artiesten Martin Brand en Matthijn Buwalda. De teksten van de liederen van Reni en Elisa zijn meestal zelfgeschreven.

Tijdens Hemeltijd zien Reni & Elisa graag dat deelnemers loskomen van de dingen van alledag en God Zijn werk laten doen. Het weekend begint op vrijdagavond en eindigt op zondagmiddag. De conferentie is vanaf € 125,- inclusief overnachting en catering. Opgeven kan via www.hemeltijd.nl.
Datum: 29 augustus 2015 Auteur: Erika Haisma Foto: © Henk-Jan Oudenampsen Website: www.hemeltijd.nl