Joy for People brengt kerstconcert ‘de Belofte’ en presenteert nieuwe cd

05 dec
In de aanloop naar de kerstdagen zal Joy for People Gospel Choir uit Dokkum, in heel Friesland weer prachtige kerstconcerten gaan verzorgen. In het avondvullende programma ‘de Belofte’ wordt op zoek gegaan naar de beloften die ons zijn gedaan in het Oude en Nieuwe Testament. Beloften die ons hoop en toekomst geven, want God is een God van beloften. Een belofte in de Bijbel is Gods’ jawoord tegen de mens. In ‘De Belofte’ worden we meegenomen langs een aantal van deze beloften in de Bijbel met als hoogtepunt de geboorte van Gods Zoon.

Tijdens de concerten wordt er gecollecteerd voor de stichting ‘Good News ZA’. Zij werken met kinderen en jeugd uit Knysna en omgeving. Het doel van deze organisatie is kinderen en jeugd uit Knysna en omgeving begeleiden in het maken van juiste keuzes voor de toekomst. Er is weinig werk, veel drank- en drugsgebruik, seksueel misbruik, armoede en kinderen zijn al vroeg seksueel actief. Deze problematiek gaat van generatie op generatie door. Door zich te richten op de kinderen en jeugd van deze dorpen proberen ze dit negatieve levenspatroon te doorbreken.

Bijzonder is ook dat Joy for People tijdens deze concerten een nieuwe kerst-CD zal presenteren. De nieuwe CD is een EP met daarop een aantal nummers die ook tijdens het concert te horen zijn. De opnames voor de EP vonden afgelopen zomer plaats. De CD is de opvolger van de vorige kerst-CD ‘The Greatest Gift’ en de DVD ‘Joy for People Live’. De nieuwe EP zal verkrijgbaar zijn tijdens de concerten en is te bestellen via www.joyforpeople.nl.

De kerstconcerten van Joy for People Gospel Choir vinden dit jaar plaats in Buitenpost, Leeuwarden, Burgum, Sneek en op 1e kerstdag in Dokkum. Daarnaast werkt het koor mee aan de Volkskerstsamenzang in Drachten en omstreken. Alle informatie over de verschillende data, locaties en toegangsprijzen staan op www.joyforpeople.nl.
Datum: 05 december 2015 Foto: Joy for People Gospel Choir Website: www.joyforpeople.nl