Make Some Noise Kids maakt single en videoclip bij kinderboekenweek-thema

29 mei
Het nieuwe thema van de reguliere kinderboekenweek wordt: 'gruwelijk eng'. Inhakend op dit thema zal Make Some Noise Kids een stoere single en videoclip uitbrengen die erover gaat dat je bij God juist helemaal 'Safe' bent. De videoclip en single van 'Safe' uitkomen op 15 augustus 2017 en is ideaal te gebruiken tijdens de kinderboekenweek op school, in de kerk en natuurlijk thuis.

We zagen dit als mooie kans om een christelijk geluid te laten horen. Daarnaast merkten we ook dat veel scholen en kerken niet goed wisten hoe ze aan dit thema invulling konden geven. "We voelde dat we hier iets mee moesten doen", aldus Klaasjan Leenheer van Make Some Noise Kids. "Angst is een actueel maatschappelijk thema en we willen door middel van dit lied een statement maken dat we bij God altijd 'safe' zijn."

"Het lied is fris en nieuw en sluit goed aan bij de beleveningswereld en muziek waar kinderen nu graag naar luisteren. Het lied is catchy, lekker dansbaar en vrolijk, maar bevat ook zeker veel verrassingselementen." vertelt Laurens Post, de producer van Make Some Noise Kids.
"We zijn met een getalenteerde kids de studio ingegaan en ik moet zelfs zeggen, dit is een van de beste tracks die we tot nu toe met Make Some Noise Kids hebben gemaakt."

Onze choreografe Rose-Mary Werbata heeft een flitsende choreografie voor dit nummer gemaakt. Afgelopen zaterdag, 27 mei 2017, is de videoclip met 30 geselecteerde kinderen de opgenomen en wordt nu klaar gemaakt. We hopen dat 'Safe' in veel scholen, kerken en woonkamers opgepakt zal worden.

De videoclip en single van 'Safe' komen uit op 15 augustus 2017 en is ideaal te gebruiken tijdens de kinderboekenweek op school, in de kerk en natuurlijk thuis.
Kijk ook op www.makesomenoisekids.nl
Datum: 29 mei 2017 Auteur: Klaasjan Leenheer Foto: Make Some Noise Kids Website: www.makesomenoisekids.nl