Hemeltijd: een initiatief van Reni en Elisa Krijgsman

01 jul
Hemeltijd is een initiatief van Reni en Elisa Krijgsman, bekend van Opwekking en hun eigen muzikale werken. Een weekend “Hemeltijd” is tijd apart zetten voor God en jezelf. In de rust zijn bij God.

God wil ons zó veel geven! Nieuwe moed, overtuiging, rust, vreugde, verdieping, herstel. Het ontvangen van Gods licht op ons leven helpt om een stukje hemel op aarde te creëren.

Een weekend lang Hemeltijd, is tijd om God te ontmoeten en samen op te trekken. Via muziek, seminars, workshops, in stilte en door elkaar. Maar vooral door helemaal los te komen van de dingen van alledag en God Zijn werk te laten doen. Een weekend vol mooie momenten, in elkaars gezelschap, waarin je God ook iets van jezelf mag géven.

Hemeltijd is voor iedereen, jong en oud. Maar vooral voor mensen die verlangen naar meer tijd voor hemel-tijd. We hebben een sterk programma voor maximaal honderd mensen, met inspirerende sprekers, veel muziek en creatieve momenten voor wie wil. Samen met mensen die op dezelfde reis zijn.

Het weekend begint op vrijdagavond 29 september en duurt tot zondagmiddag 1 oktober. Het vindt plaats op De Betteld in Zelhem. Kosten voor de conferentie, overnachting en catering zijn vanaf € 129,00. Opgeven doe je via www.hemeltijd.nl.
Datum: 01 juli 2017 Foto: © Henk-Jan Oudenampsen Website: www.hemeltijd.nl