Eastville: Gospel met een prachtige Nashville-sound

18 aug
Tijdens concerten in het najaar van 2017 nemen de muzikanten van Eastville je mee op een muzikale reis. De muziek van Eastville doet denken aan The Common Linnets. Je hoort liedjes die je misschien allang vergeten was. Je kunt genieten van een avond geweldige muziek en mooie verhalen.
De muzikanten van Eastville hebben ruimschoots hun muzikale sporen verdiend. De paden hebben elkaar geregeld gekruist in de (inter)nationale muziekscene. Maar toch was er nog één droom niet vervuld: met elkaar de studio in!

De sfeer van de intense studiodagen is vastgelegd in 10 prachtige songs. Muziek waarmee o.a. leadzangeres Suzanne is opgegroeid, kreeg nieuw leven ingeblazen. Denk aan liedjes van Larry Norman, Julie Miller en Over The Rhine.

Tijdens het concert nemen de muzikanten van Eastville je mee op een muzikale reis. Je hoort liedjes die je misschien allang vergeten was. Je kunt genieten van een avond geweldige muziek en mooie verhalen. In het voorprograma kun je genieten van Evert Stroet: een singer-songwriter uit Enschede.

Eastville is:
Suzanne van der Velde – vocals
Andre Bijleveld – hammond
Denise Brand – piano & vocals
Arend Jansen – gitaar
Mark Dekkers – bas & contrabas
Wilkin de Vlieger – drums

Eastville in concert: All The Way Home
Zaterdag 30 september Zwolle
Vrijdag 6 oktober Gouda
Zaterdag 7 oktober Barneveld
Datum: 18 augustus 2017 Foto: Eastville Website: www.truetickets.nl