Joy for People Gospel Choir brengt lustrumconcert

18 sep
Joy for People Gospel Choir uit Dokkum bestaat uit een enthousiaste en gedreven groep mensen uit de wijde omgeving van Dokkum. Vanuit de gedeelde Christelijke geloofsovertuiging en grote passie voor muziek, gaat het koor voor een hoge kwaliteit in zowel zang, visuele effecten en muzikale begeleiding.

Op 30 september 2017 viert Joy for People Gospel Choir haar 45-jarig bestaan met een feestelijk lustrumconcert. De Fontein in Dokkum zal het decor van een ontmoeting tussen kunst en gospelmuziek zijn. Het programma 'Be Inspired' vertolkt het bewogen leven van Jezus in woord, beeld, en muziek. De schilderijen over het leven van Jezus van de hand van de bekende Dokkumer kunstenaar Jan Kooistra vormen het decor waartegen de gospelsongs van Joy for People uitgevoerd worden. Het gloednieuwe lustrumprogramma van Joy for People is in eigen beheer uitgebracht en bestaat uit een groot aantal moderne arrangementen van eigen hand. Het concert begint om 20.00 uur in de Fonteinkerk te Dokkum. Aansluitend op het concert is er nog een feestelijk onthaal voor alle bezoekers.

In 1972 werd bij de feestelijke opening van kerkelijk centrum De Fontein een gospeloptreden verzorgd door de Gospeltrain. Dit optreden inspireerde een groep enthousiastelingen uit Dokkum tot de oprichting van Joy for People Gospel Choir. Tot op de dag van vandaag laat dit koor gospelmuziek op hoog niveau floreren. De leden van de groep komen uit de gehele provincie.

Joy for People Gospel Choir presenteert het lustrumconcert 'Be Inspired. The best story ever told' op zaterdag 30 september om 20.00 uur in de Fontein te Dokkum.
Kijk voor toegangsprijzen en meer informatie op www.joyforpeople.nl
Datum: 18 september 2017 Foto: Joy for People Website: www.joyforpeople.nl