Reni en Elisa: Immanuel kerstconcerttour 2017

02 nov
Kerst... warmte, licht, intimiteit, gezelligheid, samen zingen... Allemaal ingrediënten die herkenbaar zullen zijn tijdens de aankomende kersttour. Reni en Elisa zullen je meenemen in een intieme sfeer van luisteren naar prachtige nieuwe liederen, die speciaal geschreven zijn voor deze tour en het samen zingen van bekende kerstliederen die ons vertellen en ons eraan herinneren dat God een God van relatie is, altijd op zoek naar ons, altijd bij ons. Immanuel, God met ons.

Het zal een mooie, hartverwarmende, intieme avond worden, waarbij de ambiance van de mooiste kerkjes van Nederland een geweldige bijdrage zullen leveren.
Deze concertreeks is tevens de presentatie van het nieuwe kerstalbum van Reni & Elisa, genaamd “Immanuel” en zal tijdens de concerten verkrijgbaar zijn. Dit is het 7e album dat Reni en Elisa uit gaan brengen.

Het concert begint om 20.00 uur en de avond zal in kerstsfeer worden afgesloten door, onder het genot van koffie of warme chocolademelk met heerlijke kerstlekkernijen, samen met Reni en Elisa na te genieten.

De concerten vinden plaats op de volgende data en plaatsen:

15 december 2017 Emmauskerk, Rutten
17 december 2017 Johannes de Doperkerk, Vorchten
22 december 2017 Trinitatiskapel, Dordrecht

Kaarten kosten €13 (vroegboek-actie) en zijn te reserveren via www.truetickets.nl
Datum: 02 november 2017 Website: www.truetickets.nl