Gospelkoor El Elohim viert jubileum met een groot concert

26 feb
In tekst en muziek, woord en gebaar, beeld, licht en geluid brengt het koor een programma waarin deze woorden op verschillende manieren tot uiting komen. Word verrast door de passende teksten, de prachtige muziek en de verbindende beelden waardoor de thema’s gaan leven en het een waar feest wordt!

Zangeres Cindy Oudshoorn (oa. Kayak & Symfo Classics) is uitgenodigd om mee te werken aan het jubileumconcert. Naast haar prachtige stem is ze net als El Elohim erg veelzijdig in haar muziek en dat past goed bij elkaar. Cindy zit totaal verweven in de muzikale uitvoering, en zal zowel samen met het koor als solo haar stem laten horen.

Als allround zangeres heeft Cindy op vele manieren haar sporen verdiend in de muziekwereld. Ze is regelmatig in studio’s te vinden om daar vocale bijdragen te leveren aan verschillende producties en zong o.a. de titelsong in van de film Brother Bear II. Maar ook op podia is Cindy veel en vaak te vinden en werkte zij met Ruth Jacott, Rob de Nijs, René Froger en Gerard Joling. Meer dan 10 jaar lang was zij het gezicht en de leadzangeres van Kayak. waar zij met Edward Reekers in contact kwam. Die kennismaking resulteerde uiteindelijk in de samenwerking bij het succesvolle Symfo Classics.

De muzikale begeleiding wordt voor dit concert naast pianist Jan de Roos uitgebreid met een combo: oa. saxofoniste Lotte de Bruin, gitarist Kees van der Berg en slagwerker Edward Naber. De presentatie is in handen van Henry Frieswijk.

FAITH HOPE LOVE
Jubileumconcert gospelkoor El Elohim Assen 40 jaar

zaterdag 14 april 20.00 uur Adventskerk Assen
entree:€ 12,50 incl. consumpties
kaartverkoop: www.elelohim.nl
www.facebook.com/elelohimgospelkoor
Datum: 26 februari 2018 Auteur: Gospelkoor El Elohim Foto: Gospelkoor El Elohim