Martin Smith en band komen naar Nederland

04 maa
In november gaf de Amerikaanse band Leeland de aftrap voor de eerste ‘City Worship Tour’; een reeks aanbiddingsavonden waarbij nauw samengewerkt wordt met lokale kerken. De enthousiase reacties op deze avonden waren duidelijk: als kerken en internationaal bekende aanbiddingsleiders zo bij elkaar komen, gebeurt er iets bijzonders in de stad. De ‘City Worship Tour’ krijgt daarom een vervolg in maart 2018; ditmaal met Martin Smith & band.

De lijst van wereldwijd populaire liedjes waar Martin Smith een hand in heeft gehad, is indrukwekkend. ‘Majesty’, ‘I Could Sing Of Your Love Forever’, ‘Rain Down’, ‘Waiting Here For You’… De zanger en aanbiddingsleider heeft een onmiskenbaar uniek talent voor het schrijven van muziek die een stem geeft aan het geloof van miljoenen. Met zijn oude band Delirious? vulde Martin stadions en gaf hij een generatie verschillende nieuwe lijfliederen.

Tegenwoordig is Smith van meerdere markten thuis. De Brit heeft zijn muzikale vingers in een nieuw aanbiddingscollectief, een vooruitstrevende rockband en zijn eigen solo materiaal. In maart 2018 zal het vooral live genieten worden van het laatste; dan keert hij met band terug naar Nederland en België in het kader van de City Worship Tour.
Datum: 04 maart 2018 Foto: © Henk-Jan Oudenampsen Website: www.events4christ.nl