Gospelkoor Rejoice viert Kerst samen met Rob Ravier

04 nov
Op zaterdag 22 december 2018 nodigt gospelkoor Rejoice je van harte uit om Rejoising Christmas te vieren. Voor de zevende keer op rij organiseren wij dit feestelijke concert om je alvast helemaal in de kerststemming te brengen.

Ons concert bestaat uit nummers van ons eigen kerstrepertoire aangevuld met traditionele kerstnummers en samenzang. Als thema is gekozen voor Back to the roots. Onze inspirerende spreker is niemand minder dan Rob Favier! De muzikale leiding is in handen van Remco Hakkert.

Het concert vindt plaats in de Torenpleinkerk te Vleuten. Wij verzorgen twee concerten, om 18.30 uur en 20.30 uur. De toegangsprijs is € 7,50. Wilt u dit concert niet missen, bestel dan nu kaarten via kaartverkoop@gospelkoorrejoice.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Annie's Bloemenwinkel, Stationsstraat 53 te Vleuten. Als de concerten nog niet zijn uitverkocht, kunt u op de avond zelf ook kaarten kopen aan de deur. Houd hiervoor onze website www.gospelkoorrejoice.nl in de gaten.

Gospelkoor Rejoice bestaat uit een groep enthousiaste mensen met vooral één gemeenschappelijke passie, namelijk muziek maken. Met deze muziek wil Rejoice de boodschap uitdragen van Gods liefde en Zijn blijvend verbond met onze wereld.

In de afgelopen 40 jaar is Rejoice gegroeid tot een koor met een eigen geluid en een goede reputatie. Rejoice heeft een breed Engelstalig repertoire met een ruime mix van black gospel, ballads, snelle rocknummers en traditionals. We hebben een vaste band met drums, piano en basgitaar welke bij grote concerten wordt uitgebreid met meer muzikanten.
Meer informatie over Gospelkoor Rejoice kunt u vinden op onze website: www.gospelkoorrejoice.nl
Datum: 04 november 2018 Website: www.gospelkoorrejoice.nl