Elle Limebear in voorprogramma Elevation Worship

19 feb
Als ze zingt, spitst het publiek de oren. Elle Limebear heeft een stemgeluid wat haar op dit moment hard op weg helpt naar een grote toekomst. Het enthousiasme over de zangeres en aanbiddingsleidster groeit in Amerika en haar thuisland, het Verenigd Koninkrijk, met de dag.

Haar rol in het collectief Bright City en haar aanstekelijke solo werk, wat een brug slaat tussen pop en aanbidding, hebben haar klaargestoomd voor de oversteek naar het Europese vasteland. Op 28 mei 2019 maakt het Nederlandse publiek uitgebreid kennis met haar. Groot Nieuws Radio presenteert in samenwerking met EventsForChrist een avond met Elevation Worship in de IJsselhallen in Zwolle, en Elle Limebear verzorgt het voorprogramma.

Het concert van Elevation Worship is nu al één van de grootste aanbiddingsavonden in Nederland dit jaar. Duizenden bezoekers krijgen er met Elle Limebear een voorprogramma bij dat staat als een huis. De zangeres is weliswaar een onbekend gezicht voor het merendeel van het publiek, maar de zangeres heeft meer connecties dan je zou denken. Als dochter van Delirious?-zanger Martin Smith reisde ze al jong mee met haar vader (ook naar Nederland) en maakte ze uiteindelijk ook zelf de stap naar het podium. In haar woonplaats Brighton raakte ze betrokken bij Bright City; het aanbiddingscollectief van de gelijknamige kerk die door Martin Smith ook in ons land geďntroduceerd werd.

Elle schrijft muziek voor de nieuwe generaties. Haar stem en liedjes klinken alsof ze een doorgewinterde veteraan is en ze is inmiddels hard op weg, dat te worden. Ze nam eerder al muziek op met One Sonic Society, Martin Smith, Bright City en Guvna B en werkt momenteel aan haar eerste solo album.

De belangstelling komt wellicht ook door haar overtuiging. Als jeugdleidster en aanbiddingsleidster in haar eigen kerk zag ze de kracht van muziek dichtbij, om deze later ook over de hele wereld effect te zien hebben. Het gaf haar de vrijheid om aanbidding en popmuziek te benaderen vanuit een geloof in de zeggingskracht en impact van muziek en kunst in het algemeen.

Met Elle Limebear heeft Elevation Worship er een voorprogramma van formaat bij. Een ‘best kept secret’ dat die dag een onvergetelijke indruk belooft te maken op het Hollandse publiek. Mis het niet!

Kaarten
Kaarten voor het concert van Elevation Worship & Elle Limebear zijn verkrijgbaar vanaf € 27 via www.events4christ.nl of tel. 0297-237172.

Datum en lokatie:
Groot Nieuws Radio presenteert: Elevation Worship (voorprogramma Elle Limebear)
Dinsdag 28 mei 2019
IJsselhallen (Rieteweg 4), Zwolle
Datum: 19 februari 2019 Auteur: Leon van Steensel Foto: Elle Limebear Website: www.events4christ.nl